HomeΕΛΛΑΔΑΗγουμενίτσα: Καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με 80 κιλά κατεργασμένης κάνναβης

Ηγουμενίτσα: Καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με 80 κιλά κατεργασμένης κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Μαζαρακιά Ηγουμενίτσας, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο οχημάτων, τη σύλληψη δύο ατόμων και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν άντρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, έκαναν σήμα για έλεγχο σε όχημα που κινούταν στον παλιό δρόμο Μακρυχώρας – Μαζαρακιάς. Ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Μέσα στο χωριό Μαζαρακιά, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος, έχασε τον έλεγχό του προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε. Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, με τους άντρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να ακινητοποιoύν επί τόπου τον έναν από αυτούς, ενώ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες και στον δεύτερο μετά από πεζή καταδίωξη.

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν 4 σάκους, οι οποίοι περιείχαν περίπου 80 κιλά κατεργασμένης ινδικής κάνναβης (σοκολάτα). Αυτή την ώρα οι δύο συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ενώ κατασχέθηκαν το ΙΧ, το οποίο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Έλληνα συλληφθέντα και τα ναρκωτικά.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θεσπρωτίας.

ertnews.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση