HomeHL-WorldΗΠΑ: Γυναίκα έκλεψε περιπολικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώθηκε με άλλους δύο σε τροχαίο

ΗΠΑ: Γυναίκα έκλεψε περιπολικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώθηκε με άλλους δύο σε τροχαίο

Την καταδίωκαν για αρκετά χιλιόμετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα έκλεψε το περιπολικό ενός σερίφη και στη συνέχεια οδήγησε τις αρχές σε καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων, προτού εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σκοτωθεί με άλλους δύο σε τροχαίο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, όταν η Αστυνομία κλήθηκε να ελέγξει ένα «ύποπτο περιστατικό» που αφορούσε τη δράστιδα, ονόματι Kendra Boone, η οποία φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει τα κλειδιά μιας ηλικιωμένης σε ένα εμπορικό κέντρο.

Ο βοηθός του σερίφη, Chris Witte μετέβη στο σημείο, και είπε στη Boone η οποία πλησίασε το περιπολικό του, να κατευθυνθεί στο πίσω μέρος του, ενώ εκείνος έβγαινε απ’ αυτό. Όμως η Boone πήδηξε στο εσωτερικό του υπηρεσιακού οχήματος από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού και γλίστρησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θέση του οδηγού, σύμφωνα με την New York Post.

Ο Witte της φωνάζει να σταματήσει καθώς εκείνη αρχίζει να απομακρύνεται. Κυνηγάει το αυτοκίνητο και ανοίγει την πόρτα του οδηγού, προσπαθώντας να την τραβήξει έξω, αλλά εκείνη πατάει το γκάζι και φεύγει με ταχύτητα από το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο.

Η Boone διέφυγε με το κλεμμένο όχημα του σερίφη σε έναν αυτοκινητόδρομο και κινήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα, ενώ κατέφθαναν ενισχύσεις.

Κινούταν «πολύ πάνω από 100 μίλια την ώρα» και οδηγούσε «ακανόνιστα» καθώς προσπαθούσε να αποφύγει τους αστυνομικούς, εξήγησε ο ίδιος.

Στη συνέχεια η Boone συγκρούστηκε μετωπικά με ένα μαύρο φορτηγό. Η ίδια και οι τρεις επιβάτες του φορτηγού δεν ανταποκρίνονταν όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος.

Λίγο αργότερα, η Boone και δύο εκ των επιβαινόντων δηλώθηκαν νεκροί.

Δείτε το βίντεο:

Η Boone είχε στο μητρώο της 13 κατηγορίες για κακούργημα και εννέα κατηγορίες για πλημμέλημα – εκ των οποίων δύο καταδίκες για πλημμελήματα, σύμφωνα με τον σερίφη.

Εκτός από αρκετές συλλήψεις σε όλη τη Φλόριντα, η Boone συνελήφθη τρεις φορές στην κομητεία Marion μεταξύ 2020 και 2021. Στην τελευταία σύλληψή της καταδικάστηκε στην κομητεία Μάριον σε δύο χρόνια φυλάκιση.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση