HomeHL-SportsΟ.Φ. Ιεράπετρας Παναιτωλικός 0-0

Ο.Φ. Ιεράπετρας Παναιτωλικός 0-0

Οι Αγρινιώτες έμειναν στο 0-0 στην Κρήτη κόντρα στον εξαιρετικό Ο.Φ. Ιεράπετρας και έτσι έδωσαν την πρόκριση σε Παναθηναϊκό και ΑΟΧ-Κισσαμικό πριν καν παίξουν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα θύμα αποκλεισμού από τη Σούπερ Λίγκα είναι ο Παναιτωλικός από το απόγευμα της Τρίτης , ο οποίος δεν συνεχίζει στο Κύπελλο…

Οι Αγρινιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο «Βουζουνεράκειο» δημοτικό στάδιο κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και μένοντας στους δύο βαθμούς στον 3ο όμιλο του θεσμού τον… αποχαιρέτησαν άδοξα δίνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση σε ΑΟΧ-Κισσαμικό και Παναθηναϊκό, που αγωνίζονται μεταξύ τους την Τετάρτη , αφού έχουν ήδη αμφότεροι από τέσσερις πόντους!

Εκτός Κυπέλλου έμεινε και η Ιεράπετρα, που συγκέντρωσε, όπως και τα «καναρίνια» δύο βαθμούς, αλλά η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν στην ουσία η μεγάλη κερδισμένη στην Δ’ φάση της διοργάνωσης.

Ο πρωτοπόρος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής εντυπωσίασε και κατάφερε να παραμείνει αήττητος με δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, καθώς είχε πάρει πανάξια το Χ και στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, δεχόμενος, μάλιστα την ισοφάριση (2-2) στις καθυστερήσεις!

Οι Κρητικοί είχαν εξαιρετική εικόνα και στο γήπεδο τους κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο κόντραραν σαν ίσος προς ίσο χωρίς να φανεί ούτε στιγμή η διαφορά των δύο κατηγοριών!

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας να μπαίνει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, αλλά εν συνεχεία από τα μισά του α’ ημιχρόνου και μέχρι την ανάπαυλα ο Παναιτωλικός των πολλών αλλαγών (όπως ήταν λογικό ο Δέλλας έκανε ροτέισον) να παίρνει τα ηνία. Στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τους δύο αντιπάλους να έχουν εξίσου καλές στιγμές για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν το δοκάρι στο 55’ σε σουτ του Μπελεβώνη, ενώ για τους γηπεδούχους το χαμένο τετ α τετ του 64’ όταν ο Μηνάς με μονοκόμματο σουτ αστόχησε…

Στα τελευταία λεπτά ο Δέλλας έριξε όλο το βάρος στην επίθεση, αλλά οι παίκτες τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν με συνέπεια την καταδικαστική ισοπαλία, που έβγαλε νοκ άουτ τον Παναιτωλικό από την είσοδο του στους «16» του θεσμού.

Μηνάς, Αναστασόπουλος, Μούτσα, Μίγγας οι καλύτεροι από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, που δεν κλείστηκε καθόλου, ενώ από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Μπελεβώνης και ο Μπαρμπόσα όσο έπαιξε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λάμπρου (Εύβοιας), δεν ήταν αλάνθαστοί οι βοηθοί Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σαμοΐλης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Κάτοικος (Αθηνών).

Κίτρινες: – 17’ Τσιγγάρας, 43’ Γιαννιώτης, 69’ Ρότσα, 78’ Μαρινάκης.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπένκο, Αναστασόπουλος, Μούτσα, Μίγγας, Πυθαρούλης, Πότσι, Χύσι, Μαρτσάκης (68’ Τοπούζης), Μηνάς, Παπαδόπουλος (75’ Κορέτας), Γιουκούδης (46’ Κορομηλάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Λιάβας (59’ λ.τρ. Ρότσα), Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Τσιγγάρας, Αγροδήμος, Μπελεβώνης (73’ Μάνα), Κόκκορης (66’ Μπαρμπόσα), Βασιλούδης, Βακράκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση