HomeHL-SportsSuperleague: Να επιστρέψουν στις νίκες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με αέρα… Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Superleague: Να επιστρέψουν στις νίκες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με αέρα… Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια όπου ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ως στόχο να κρατήσουν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που νίκησε τη Λαμία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία (3-1) και την ισοπαλία στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού και Ατρομήτου (0-0), η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια την Κυριακή (25/02).

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ στις 16:30, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι Κρητικοί για να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά.

Οι Γιαννιώτες δεν έβγαλαν αποστολή ωστόσο στη διάθεση του Γρηγορίου δεν θα είναι οι Παμλίδης, Νάγκι και Εραμούσπε

Από την άλλη ο ΟΦΗ και ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έρικ Λάρσον που ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιαννούλης.

Η αποστολή είναι: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Νέιρα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Μεγιάδο, Αποστολής, Γλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Λίγο αργότερα (17:00) είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ όπου ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ξανά την ΑΕΚ.

Για τους γηπεδούχους επέστρεψε στην αποστολή ο Καπίνο αλλά και ο Μαυρίας. Συγκεκριμένα: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει τον Τάισον, τον Κοτάρσκι και τους τιμωρημένος Μπάμπα και Μπράντον.

Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου είναι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα.

Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τη διαφορά από την κορυφή καθώς φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» (λόγω της τιμωρίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ρέτσο, Ορτέγα, Ντόι και Ελ Αραμπί ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Καμπράλ. Η αποστολή είναι: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

Από την πλευρά τους οι Αρκάδες έχουν και εκείνοι απουσίες καθώς δεν υπολογίζεται τόσο ο Μπαρτόλο όσο και ο Μουνάφο. Αναλυτικα: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα ανάμεσα στον Άρη και τον Βόλο όπου αμφότεροι ψάχνουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος δεν πήρε στην αποστολή τον Φαμπιάνο που προέρχεται από τραυματισμό ενώ οι εκλεκτοί θα είναι οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Ο Βόλος από την άλλη, στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη, θα είναι στην αποστολή οι: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Τάχατος, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν,Μωραΐτης, Γκαρσία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά (20:00) με τους «πράσινους» να προέρχονται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σπόραρ ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ ενώ είναι τιμωρημένος ο Μπερνάρντ. Από εκεί και πέρα: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Τέλος η Κηφισιά δεν υπολογίζει στους Σολόα και Γκόμπελιτς αλλά ούτε και ο Σπίνος.

Στην αποστολή είναι οι Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Σμπώκος, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Κωσντατακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Πρόγραμμα 24η αγωνιστική
Σάββατο (24/02)

Λαμία – ΑΕΚ 1-3
Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0

Κυριακή (25/02)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 16:30 (NS Prime)
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 17:00 (CS 1)
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 18:00 (CS2)
Άρης – Βόλος 19:30 (NS Prime)
Παναθηναϊκός – Κηφισιά 20:00 (CS1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση