HomeHL-SportsΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τη μπάλα πάνω – κάτω και ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού, ο οποίος με συνολικό σκορ 3-1 είχε σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση και η συνέχεια δυσκόλεψε υπερβολικά τον ΟΦΗ, αφού αναζητούσε τουλάχιστον δύο τέρματα και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν τα υπόλοιπα τρία τέρματα, με τον Παναιτωλικό να προκρίνεται με δύο νίκες (και 5-2 συνολικά σκορ) στα ημιτελικά του θεσμού, ενώ ο ΟΦΗ θα αρκεστεί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Πιθανά το μόνο θετικό για τον Πέπε Μελ από την αναμέτρηση του Αγρνίου το ντεμπούτο (και μάλιστα με γκολ) του Άαρον Ισέκα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό και σκόραρε 13 λεπτά αργότερα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Αγρίνιο:

2′ Το φάουλ εκτελέστηκε με… κομπίνα, η μπάλα έφτασε στον Νέιρα από δεξιά, εκείνος σέντραρε, οι προωθημένοι παίκτες του ΟΦΗ μπερδεύτηκαν μπροστά ακριβώς από την αντίπαλη εστία, με τον Μάλη να παραχωρεί να παραχωρεί κόρνερ.

16′ Το σουτ του Μπάκιτς έβγαλε σωτήρια προ της γραμμής ο Μαλής, με τη μπάλα να περνά εκτός (κόρνερ).

21′ Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό, με την άστοχη κεφαλιά του Οικονόμου στην “καρδιά” της περιοχής του ΟΦΗ.

22′ Τεχνικό σουτ του Ντίαζ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάουμαν.

23′ Ο Στεργιάκης με εντυπωσιακή επέμβαση στην κάτω δεξιά του γωνία έβγαλε την κεφαλιά του Νέιρα, σε μία δύσκολη απόκρουση με τη μπάλα να σκάει μπροστά στον Έλληνα τερματοφύλακα.

27′ Άστοχη η απευθείας εκτέλεση του Μπάκιτς από το ημικύκλιο της περιχοής, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

30′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Τορεχόν γύρισε από αριστερά και ο Ντίας πλάσαρε από κοντά με τη μπάλα να σταματά στην εσωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού μετά από παρέμβαση του Μπάουμαν και εν συνεχεία ο Ελβετός τερματοφύλακας μάζεψε τη μπάλα κερδίζοντας και φάουλ.

32′ Βολίδα του Φελίπε σε εκτέλεση φάουλ, έβγαλε με τις γροθιές του ο Στεργιάκης.

35′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίας, με τον Μπάουμαν να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

36′ Αντεπίθεση με τον Τοράρινσον να δίνει στον Μπάκου και εκείνος πάσαρε στον Αμπάντα, εκείνος πάτησε περιοχή και γύρισε στον Μπάκιτς ο οποίος με δυνατό σουτ είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Στεργιάκη.

38′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Τορεχόν, έδωσε στον Πέδρο, εκείνος με τακουνάκι βρήκε τον Ντίας, αυτός έδωσε στον Φρεντερίκο Ντουάρτε, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Μπάουμαν και άνοιξε το σκορ.

59′ ΓΚΟΛ 2-0. Οι παίκτες του Παναιτωλικού βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Λιάβας πάσαρε στον Ντουάρτε, η μπάλα έφθασε στον επερχόμενο Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Μπάουμαν διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του Αγρινίου.

63′ Ακόμη μία ακόμα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, με τον Μπάουμαν να απομακρύνει το συρτό σουτ του Πέδρο.

67′ Άστοχη η κεφαλιά του Μαλή στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ.

69′ Το συρτό σουτ του Φελίπε έβγαλε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα ο Στεργιάκης παραχωρώντας κόρνερ.

72′ ΓΚΟΛ 2-1. Ωραία κίνηση του Ισέκα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού μετά από την κάθετη του Μπάκιτς, με τον Βέλγο να νικά τον Στεργιάκη και να συνδυάζει το ντεμπούτο του με γκολ.

79′ Πολύ δυνατό σουτ του Γαγιέγος έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Στεργιάκη.

84′ Ένα ακόμη δυνατό σουτ του Γαγιέγος, με τον Στεργιάκη να βγάζει και τον Μαυρία να παραχωρεί κόρνερ.

84′ Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπάκιτς σούτερα έξω από την περιοχή, για να μπλοκάρει εύκολα ο Στεργιάκης.

90+3′ ΓΚΟΛ 3-1. Αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Λιάβας “πάτησε” στον Πέρες, το σουτ του οποίου βρήκε στον Βούρο και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάουμαν.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Πατράς (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου (70′ Μπ. Ντουάρτε), Μλάντεν, Φρ. Ντουάρτε (85′ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85′ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν (70′ Μπακάκης), Ντίας (57′ Λιάβας), Πέδρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μπρεσάν, Μπάκου (55′ Μοσκέρα), Νέιρα (64′ Ισέκα), Βούρος, Τοράλ (64′ Γαγιέγος), Τοράρινσον (78′ Λάρσον), Λουίζ Φελίπε, Γκλάζερ (46′ Ριέρα), Μπάκιτς, Αμπάντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση