HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Ιγκλέσιας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 63’ ο Δουβίκας.

Στο πρώτο μέρος δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά ένα δίλεπτο αξίζει αναφοράς. Στο 31′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει. Στο 63′, από νέο κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Αστέρας κράτησε χωρίς δυσκολίες αυτό το σκορ ως το τέλος και υποχρέωσε τον Λεβαδειακό στην πρώτη εκτός έδρας ήττα του.

Γκολ: 32′ Ιγκλέσιας, 63′ Δουβίκας

Κίτρινες κάρτες: 
Τσιλιανίδης – Φαβάρο, Μπελγκαζουανί

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61′ Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (85′ Κώτσιρας), Γκοντό (46′ Δουβίκας).

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): 
Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46′ Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας (49′ Καθάριος), Μητρόπουλος (72′ Ιωαννίδης), Νιάσε, Μεντί, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση