HomeHL-SportsΑστέρας – ΟΦΗ: 15 ευρώ γενική είσοδο, θέλει έντονη παρουσία κόσμου η ομάδα της Τρίπολης

Αστέρας – ΟΦΗ: 15 ευρώ γενική είσοδο, θέλει έντονη παρουσία κόσμου η ομάδα της Τρίπολης

Η ΠΑΕ Αστέρας ανακοίνωσε γενική είσοδο 15 ευρώ, για το ματς με τον ΟΦΗ (26/8, 20.00), με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πρώτο του φετινό εντός έδρας ματς.

Εκεί, οι Αρκάδες θα ψάξουν και την πρώτη τους νίκη, από την επιστροφή του Ράσταβατς.

Μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, οι κιτρινομπλέ θέλουν σ’ αυτήν τη μεταβατική περίοδο που διανύουν να πανηγυρίσουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει χρόνο και… ώθηση για τη συνέχεια.

Από τη διοίκηση της ομάδας, θέλουν να δουν το γήπεδο βαμμένο… κιτρινομπλέ και έχουν ορίσει γενική είσοδο 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΟΦΗ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και το Σάββατο 26 Αυγούστου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, τα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 17:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και αγώνα, ότι η είσοδός τους στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά από την αντίστοιχη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες με διαθέσιμα εισιτήρια αγώνα είναι:

15€ κανονικό, 5€ παιδικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση