HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος»

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως το 1-1 δεν τον αφήνει ικανοποιημένο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις επιλογές του στην βασική 11αδα του ΟΦΗ“Διαφωνώ, αυτή η ερώτηση μου τέθηκε όταν ξεκινήσαμε μετά την διακοπή και δεν με είχε ρωτήσει κανείς μέχρι τώρα.

Ουσιαστικά παίξαμε με δύο επιθετικούς και με μια ομάδα που ήρθε προετοιμασμένη που δεν ήθελε την μπάλα και ήταν ευχαριστημένη ν’ αμύνεται και να κρατάει την αμυντική της θέση.

Με την προσπάθεια μας είχαν μειωθεί οι δρόμοι προς την περιοχή του πέναλτι. Η προσπάθεια μας ήταν να παίξουμε με Μπαλογιάννη, Ντίκο, Μπάκιτς και με τους Λάρσον, Τοράρινσον, την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου μας.

Πάντα προσπαθώ να παίζουμε επιθετικά, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζουμε απέναντι σε κούκλες. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση, πρέπει να συζητήσουμε τον ορισμό του επιθετικογενούς ποδοσφαιριστή.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας, τρεις φορές περισσότερο από τους αντίπαλους μας. Αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να συζητήσουμε για την ποιότητα που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και όχι αν παίξαμε επιθετικά ή όχι”.

Για την απουσία επιθετικογενών παικτών: “Κάναμε αρκετές μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Ο Μπάκιτς ξεκινάει βασικός σε κάθε παιχνίδι, ο Λουίς Φελίπε είναι τραυματίας και οι Μοσκέρα, Γκρόνινγκ είχαν τις πιθανότητες να παίξουν, ποιος παίκτης βρίσκεται στο ρόστερ και δεν έχει αγωνιστεί.

Μιλάμε τώρα μόνο για τα παιχνίδια, κάθε εβδομάδα έχουμε 5-6 προπονήσεις και κάθε αγωνίστηκη διαλέγω τους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση, δεν είμαι εχθρός του εαυτού μου.

Όντως καταλαβαίνω την απογοήτευση, όταν δεν παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σκέφεστε ότι πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε.

Για παράδειγμα, αν ξεκινήσαμε σήμερα με 4-2-3-1 αλλά είχαμε το ίδιο το αποτέλεσμα, οι ερωτήσεις θα ήταν γιατί αλλάξαμε το σύστημα αφού δουλεύε, το αλλάξαμε και δεν κερδίσαμε τον αντίπαλο.

Οι καλύτεροι παίκτες είναι εκείνοι που επιλέγονται για να παίξουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε με περισσότερους επιθετικογενείς παίκτες και δεν δούλεψε, η δουλειά μου είναι να βρω την λύση“.

Για την έλλειψη δημιουργικότητας: “Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν σκοράραμε συχνά και δεν κερδίζουμε.

Όλη την σεζόν παλεύουμε για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αυτό είναι ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις πρώτος, όταν το κάνουμε κερδίζουμε πάντα.

Πραγματικά σέβομαι τον Λεβαδειακό, αυτοί περίμεναν την ευκαιρία όπου και την πήραν, στην συνέχεια είναι πολύ δύσκολο για εμάς να δημιουργήσουμε φάσεις έναντι μιας πολύ αμυντικής ομάδας.

Αυτό είναι ένα πρωτάθλημα που διαρκεί όλη την χρονιά και το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, προς το παρόν δεν το έχουμε καταφέρει”.

Για το αν υπάρχει έλλεψη κίνητρου: Ο κάθε παίκτης δίνει τα πάντα στις προπονήσεις, διαφωνώ ότι υπάρχει έλλειψη κίνητρου και η προσπάθεια που κάνουμε δεν πρέπει να τίθεται προς ερώτηση γιατί δεν είναι αυτό που φταίει για το αποτέλεσμα“.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: “Όταν κερδίζουμε φωνάζουν το όνομα μας, όταν συμβαίνει το αντίθετο δεν συμβαίνει.

Δεν είναι μια εύκολη σεζόν για εμάς, για τρεις μήνες είχαμε ένα σημείο που ανέβαινε η απόδοση μας, δυστυχώς αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, μια ομάδα που ανεβαίνει συνέχεια, έχει και κακές στιγμές.

Αυτές τις δύο εβδομάδες τα παιχνίδια που παίξαμε δεν ήταν και τα καλύτερα, καταλαβαίνω τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και πραγματικά πιστεύω πως έρχεται σε καλό χρονικό διάστημα.

Και άσχετα με το τι πιστεύουν οι φίλαθλοι, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είμαστε υπεύθυνοι για τον κόσμο ώστε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να επαναφέρουμε το χαμόγελο στην διάθεση τους”

Διαφήμιση
Διαφήμιση