HomeHL-SportsΗρόδοτος Εργοτέλης 1-1

Ηρόδοτος Εργοτέλης 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε τη Δευτέρα  ο Εργοτέλης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Τάκης Γκώνιας χρησιμοποίησε όσους δεν έπαιξαν στην ήττα από τον Κισσαμικό την Κυριακή, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές της Κ19.

Το ματς είχε διάρκεια 70 λεπτά και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με κοντινή προβολή του Γκίνη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φουκαράκη.

Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στο 60′, με τον Σπηλιώτη να κάνει χέρι, το πέναλτι να καταλογίζεται και ήταν ο Ροβίθης που ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

HΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Παρθενιάδης, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης (43′ Αργκιλέσι), Κασαπάκης, Γκίνης, Κλινάκης, Παπαδάκης, Γαρεφαλάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης (36′ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (55′ Κουτσογιαννάκης), Πάττας, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Αγγελόπουλος, Κεφαλούκος (35′ Τσοκάνι), Κατσούρι, Λυδάκης (36′ Σεραφειμίδης), Μανουσάκης, Έφορντ (45′ Λούσι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση