HomeΕΚΛΟΓΕΣΜαρία Καναβάκη: Ο Εργοτέλης φέρνει τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό!

Μαρία Καναβάκη: Ο Εργοτέλης φέρνει τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό!

Στις εγκαταστάσεις της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, στο Μαρτινέγκο, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αξία του αθλητισμού για τους Ηρακλειώτες και δη για τις νέες γενιές, επισήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, στο Μαρτινέγκο.

«Στηρίζουμε τον ιστορικό σύλλογο, στηρίζουμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας. Το Μαρτινέγκο είναι σήμα κατατεθέν για εμάς τους Ηρακλειώτες. Τα Τείχη ανήκουν στο Ηράκλειο, την πόλη και τους ανθρώπους της και θα έχουμε λόγο, εφόσον οι Ηρακλειώτες μας εμπιστευτούν στις εκλογές», επισήμανε με νόημα η υποψήφια Δήμαρχος, στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε, σε κλίμα συγκίνησης.

«Ο Εργοτελης δίνει ζωή στα ιστορικά μας Τείχη. Φέρνει κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά μας», τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε: «Η ομάδα του Εργοτέλη μας γνωρίζει, Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα της».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Εργοτέλη σημείωσαν ότι δε «γνώρισαν τώρα τη Μαρία Καναβάκη και τους συνεργάτες της» και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση