HomePost ItΟ αθλητισμός προτεραιότητα για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο αθλητισμός προτεραιότητα για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο γήπεδο του Ηροδότου βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου, συνομιλώντας με τα μέλη της οικογένειας του Ηροδότου.

Μια συγκέντρωση με φορείς, προπονητές, εκπροσώπους και φιλάθλους που αγαπούν και στηρίζουν χρόνια τώρα την ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μέτωπο των υποδομών, καταφέρνει να προασπίζεται τις αξίες της «ευγενούς άμιλλας».

Τόσο οι εκπρόσωποι της ομάδας του προσφυγικού προαστίου, όσο και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ανέλυσαν ένα προς ένα τα προβλήματα που χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν. Κυρίως όμως, επικεντρώθηκαν στις λύσεις που έχουν εντοπιστεί και χρειάζεται να τεθούν σε λειτουργία, με τον κ. Καραμαλάκη να προτείνει στοχευμένα βήματα και προτάσεις με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στη Νέα Αλικαρνασσό.

Με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Καραμαλάκης, δήλωσε: «Επισκέφθηκα το γήπεδο Ηροδότου και συνομίλησα με προπονητές, φορείς και εκπροσώπους της ιστορικής ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού για τα βήματα που χρειάζεται άμεσα να γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης μικρών και μεγάλων. Ο αθλητισμός στο Ηράκλειο θα λάβει τη θέση που του αξίζει, το Ηράκλειο είναι η πόλη μας!»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση