HomeHL-SportsΠανιώνιος Παναιτωλικός 1-1

Πανιώνιος Παναιτωλικός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό, που διεξήχθη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 56′ με εύστοχο πέναλτι του Μασούντ και τους Αγρινιώτες να απαντούν με κεφαλιά του Λόπες στο 67΄.

Αυτή είναι η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον -κακό σήμερα- «ιστορικό» που πάντως συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας επτά βαθμούς.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Χάβου, που επέδειξε μαχητικότητα στο σημερινό ματς, καταφέρνοντας να «φρενάρει» τον αντίπαλό του, κατέκτησε τον δεύτερο πόντο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς σπουδαίες φάσεις κύλησε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το σκορ στο ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 56΄ με τον Μασούντ, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον Μόρα (1-0), ενώ η «απάντηση» του Παναιτωλικού ήρθε 12 λεπτά αργότερα: ο Ρόσα έκανε τη σέντρα και ο Λόπες με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1 στο 67΄.

Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Κίτρινες: Βλάχος, Σαββίδης, Μασούντ – Κλέσιο, Πάουλο, Μόρας, Μπράβο, Λόπες, Κυριακίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Λάμπρου (72΄ Σπιριντόνοβιτς), Κόρμπος, Χατζισαφί, Μασούρας (80΄ Σαραμαντάς), Σαββίδης (46΄ Σιώπης), Μασούντ, Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64΄ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Πάουλο (83΄ Μπράβο), Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας (72΄ Μαρκόφσκι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση