HomeΕΛΛΑΔΑΚαμίνης: Θέμα δημοκρατίας η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Καμίνης: Θέμα δημοκρατίας η ηλεκτρονική ψηφοφορία

«Μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα δημοκρατίας και μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καμίνης την ηλεκτρονική ψηφοφορία, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου που θα επιχειρήσει να κάμψει τις επιφυλάξεις που υπάρχουν για την υλοποίηση της.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα τονίζει ότι «το κύρος και η αξιοπιστία της επιτροπής Αλιβιζάτου μαζί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δύο γεγονότα πρωτόγνωρα για την πολιτική στην Ελλάδα» καθιστούν «καινοτόμες και μοναδικές τις εξελίξεις στη δημοκρατική παράταξη» και καταλήγει λέγοντας: «θα τις διαφυλάξουμε».

Ολόκληρη η δήλωση

«Το να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής ηλεκτρονικά, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας. Αν δεν αλλάξουμε τις κατεστημένες δομές και συνήθειες, πως θα αλλάξουμε τη χώρα; Το κύρος και η αξιοπιστία της

επιτροπής Αλιβιζάτου μαζί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δύο γεγονότα πρωτόγνωρα για την πολιτική στην Ελλάδα. Καθιστούν τις εξελίξεις στη δημοκρατική παράταξη καινοτόμες και μοναδικές. Θα τις διαφυλάξουμε».
tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση