HomeΣΠΟΡΑχαρναϊκός ΑΟΧ 1-2

Αχαρναϊκός ΑΟΧ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Αχαρναϊκού

Τρία ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον ΑΟΧ, ο οποίος επέστρεψε τη Κυριακή  στις επιτυχίες, επικρατώντας εκτός έδρας του Αχαρναϊκού με σκορ 2-1, για την 21η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Νίκου Παντελή βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβγαλε ψυχή και έκανε την ανατροπή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς, οι οποίοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και απομακρύνθηκαν στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα ο Αχαρναϊκός, στον πάγκο του οποίου ντεμπούταρε ο Γιώργος Μαραντάς, παρέμεινε στους 21 και συνεχίζει τη «μάχη» για την παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό μέχρι το τελευταίο του πεντάλεπτο, καθώς έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ενώ κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και τα πολλά λάθη.

Στο 27’ ο Αχαρναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν ο Ντάγκρας μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε από τους Βασιλείου και Δαμιανάκη, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 42’ όμως είχε διαφορετική άποψη σε τράβηγμα του Λάσκαρη στον Τσεμπερίδη, στέλνοντας τους γηπεδούχους στην άσπρη βούλα. Ο Μαρσελίνο, ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και με δυνατό, ψηλό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η απάντηση του ΑΟΧ ήρθε στο 45+1’. Ο Φουρλάνος βρήκε με όμορφη κάθετη τον Τσουκάνη, ο οποίος γύρισε στον Σταματή και εκείνος με ωραία κίνηση και σουτ έφερε το ματς στα… ίσια.

Πολύ κακό σε ποιότητα και το δεύτερο μέρος, με τις ευκαιρίες να απουσιάζουν απελπιστικά. Μέχρι το 74’ οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά, παίρνοντας το προβάδισμα. Ο Τσουκάνης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Δαμιανάκης με κεφαλιά αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-1.

Η τελευταία υποψία φάσης σημειώθηκε από πλευράς γηπεδούχων στο 81’, με το συρτό σουτ του Παπατόλιου νε φεύγει άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος (Αχαΐας), με βοηθούς τους Σιδέρη (Αχαΐας) και Οικονόμου (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ήταν ο Σχίζας (Αθηνών).

Κίτρινες: 27’ Ντάγκρας – 41’ Λάσκαρης, 59’ Φουρλάνος, 64’ Ντούμος, 75’ Βακενβάι, 88’ Ζέρης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης (83’ Σταμούλης), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Μαρσελίνο (62’ Λύρας), Τζέφερσον, Ζαχαρός (80’ Μεζίνι).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντελής): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Θεολόγου, Λάσκαρης (60’ Ντούμος), Δρίζης, Φουρλάνος, Σταματής (90+3’ Αφράτης), Βακενβάϊ, Αποστολόπουλος (76′ Κοζάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση