HomeHL-SportsΑΟΧ-Κισσαμικός Αχαρναϊκός 4-1

ΑΟΧ-Κισσαμικός Αχαρναϊκός 4-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Πετράκη επικράτησε με 4-1 του… ακέφαλου Αχαρναϊκού των χιλίων προβλημάτων * Τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι για τους νικητές * Τρεις ασίστ από τον Λέο

Έκανε το καθήκον του χωρίς… συναισθηματισμούς. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον πολύπαθο Αχαρναϊκό την Κυριακή  στο ΔΑΚ Γάλλου και πήρε τη νίκη με 4-1 που τον διατηρεί αήττητο έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, αφού οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Κρήτη χωρίς προπονητή, αφού ο Πέτρος Δημητρίου δεν ακολούθησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ενώ η αποστολή αριθμούσε μόλις 16 παίκτες, με το -27 και τα χρέη να πέφτουν βαριά στις πλάτες της ομάδας του Μενιδίου.

Παρόλα αυτά, οι… εναπομείναντες παίκτες του Αχαρναϊκού το προσπάθησαν, μείωσαν όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αλλά τελικά υπέκυψαν, μένοντας από δυνάμεις.

Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια, καθώς και τον Λέο σε… μεγάλα κέφια, δημιουργώντας τρία γκολ.

Μάλιστα, στο 88′ οι Μενιδιάτες έμειναν και με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Καρδάση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί.

Ο Λαζαρίδης δεν τους επέτρεψε το γκολ στις προσπάθειες των Καρβουνίδη και Ξαγοράρη στο ξεκίνημα και σταδιακά οι Κρητικοί πήραν τα ηνία.

Ο Γκίνη είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο σουτ του στο 13′ έπειτα από ωραία μπαλιά που του είχε βγάλει ο Αρναούτογλου, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Λέο «κρέμασε» τον Καλογεράκο και ο Ξύδας πρόλαβε τους αμυντικούς για να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0.

Το γκολ έδωσε έξτρα ώθηση στους γηπεδούχους που απείλησαν ξανά με τον σκόρερ τους και τον Ντάγκρα, ενώ στο 34′ ο Λέο δημιούργησε άλλο ένα τέρμα, με τον Γκίνη να πλασάρει από κοντά για το 2-0.

Παρά τα δύο γκολ, οι Μενιδιάτες κατάφεραν να μειώσουν στο 40′ με την κεφαλιά του Τζανέτου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρβουνίδη, ενώ πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πάρουν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, αν το κοντινό δυνατό σουτ του Γκίνη δεν σταματούσε στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού.

Οι Κρητικοί συνέχισαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 51′ ο Ξύδας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μεγαλοοικονόμου, αλλά ο Ντάγκρας που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Καλογεράκο να τον νικάει. Παρόλα αυτά, ο Σελινιωτάκης πήρε το… ριμπάουντ και πλάσαρε, με τον Ντάγκρα να δικαιώνεται αυτή τη φορά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Μενιδιάτες είχαν πλέον μείνει από δυνάμεις, με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν, τον Καλογεράκο να αντιστέκεται όσο μπορούσε, αλλά να νικιέται ξανά στο 74′, με δημιουργό πάλι τον Λέο και εκτελεστή τον Ξύδα.

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός θα μπορούσε να έχει φτάσει στο 5-1 στο 83′, αλλά από κόρνερ του Βρεττού και κεφαλιά του Μεγαρίτη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Καλογεράκος στη συνέχεια απέτρεψε το γκολ σε προσπάθεια του Παντελάκη, με το 4-1 να διατηρείται μέχρι το φινάλε και τους Μενιδιάτες να μένουν στο 88′ και με δέκα, με την αποβολή του Καρδάση.

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Ζαραβίνος (Αθήνας), με βοηθούς τους Ευστάθιο Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου) και Κωνσταντίνο Τρουλινό (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ήταν ο μάριος Βισκαδούρος (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 60′ Ξύδας, 74′ Λεμονής, 87′ Μεγαρίτης – 31′ Τζανέτος, 44′, 88′ Καρδάσης, 62′ Τοπτίδης

Κόκκινη: 88′ Καρδάσης (2η κίτρινη)

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη (76′ Μεγαρίτης), Λεμονής (76′ Τασιούλης), Ξύδας, Ντάγκρας (70′ Βρεττός), Λέο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (-): Καλογεράκος, Καρδάσης, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ιωακειμίδης (75′ Καλαμιώτης), Τζανέτος (69′ Τζανουλίνος), Χαραλαμπόπουλος, Καρβουνίδης, Χίλαρι (57′ Γεωργόπουλος), Ξαγοράρης, Τοπτίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση