HomeHL-Sports«Μπόνους» αφαίρεσης βαθμών για του χρόνου στα Χανιά

«Μπόνους» αφαίρεσης βαθμών για του χρόνου στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εφόσον δεν ρυθμίσει τις εκκρεμότητές του από πρόστιμα ο ΑΟΧ θα έχει -1 σε κάθε ματς την επόμενη σεζόν

Από αφαίρεση βαθμών σε αφαίρεση βαθμών θα πηγαίνει ο ΑΟΧ τη νέα σεζόν εάν δεν φροντίσει να πληρώσει τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί μέχρι τώρα. Αυτό αποφασίστηκε τη Δευτέρα  από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η απόφαση: «ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις του παρόντος Οργάνου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη την ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή».

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα Χανιά, τα οποία καλούνται την Τετάρτη  να δώσουν ουσιαστικά αγώνα επιβίωσης στην Επιτροπή Εφέσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής επέβαλε ποινή αφαίρεσης 33 βαθμών για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό και μένει να φανεί εάν οι Κρητικοί θα δικαιωθούν στη συνέχεια.

Σε περίπτωση, φυσικά, που τελεσιδικήσει αυτή η ποινή, τότε ο ΑΟΧ υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. Υπενθυμίζεται πως τελείωσε το πρωτάθλημα με 35 βαθμούς και σε εάν εφαρμοστεί το -33 θα πάει στους δύο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση