HomeHL-SportsΝικηφόρο πέρασμα από το Παγκρήτιο για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό

Νικηφόρο πέρασμα από το Παγκρήτιο για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό

Επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το… δεξί ξεκίνησε στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, που επιβλήθηκε την Τρίτη  εκτός έδρας του ΟΦ Ιεράπετρας με 2-0. Το παιχνίδι έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Οι Χανιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεζαν τον αντίπαλο τους, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να… ξεκλειδώσουν την εστία του Παναγιώτου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όμως ο ΑΟΧ-Κισσαμικός ευτύχησε να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Σάλιακας εκτέλεσε το κόρνερ, Ζιούλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μην αφήνοντας κάποιο περιθώριο αντίδρασης στον Παναγιώτου.

Το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έψαχναν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Ο Κισσαμικός απείλησε στη συνέχεια του αγώνα δύο φορές με το Σάλιακα τόσο στο 75΄ όσο και στο 80′.

Στο 90ο λεπτό του παιχνιδιού ο Αποστολόπουλος πραγματοποίησε μία ωραία ενέργεια από αριστερά, έκανε την πάσα στον Μαλόνγκα, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Βρεττό, με τον τελευταίο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 0-2.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος (58′ Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς (64′ Γκέκας).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (73′ Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης(68΄ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (81′ Μαλόνγκα).

Διαφήμιση
Διαφήμιση