HomeHL-SportsΠαναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 2-0 στο Αγρίνιο του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαρκόφσκι (12′) και Μουνιός (76′).

Ο Μάκης Χάβος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα του Αγρινίου και ο Παναιτωλικό πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε στους 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από το σημερινό του αντίπαλο.

Ο Παναιτωλικός πριν ανοίξει το σκορ προειδοποίησε δύο φορές. Στο 5΄ το βολέ του Ρόσα έξω από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» να διώξει όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να καταλήξει στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 9΄ εκτινάχθηκε και απομάκρυνε την κεφαλιά του Κλέσιο.

Το 1-0 ήρθε στο 12’. Από τη σέντρα του Ρόσα, ο Μαρκόφσκι με καρφωτή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Λευκορώσο γκολκίπερ και με τον τρόπο αυτό άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό. Η άμυνα των φιλοξενούμενων συνέχισε να «μπάζει» και στο 20΄ πάλι ο Γκορμπούνοφ είπε «όχι» στο σουτ του Μάρκο Πάουλο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαρκόφσκι έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.

Στο 62’ οι παίκτες του Χάβου έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Η κεφαλιά που έπιασε εξ επαφής ο Μύγας ανάγκασε τον Γκορμπούνοφ στην απόκρουση του αγώνα, ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά το βολέ του ίδιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Μουνιός, που είχε μπει στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντοέ κι αφού πέρασε τον Γκορμπούνοφ «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους Αγρινιώτες.

Γκολ:
12′ Μαρκόφσκι, 76′ Μουνιός

Κίτρινες κάρτες:
Τόνσο, Λημνιός

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72′ Μουνιός), Λόπες (68′ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81′ Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78′ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης, Μπάγκα, Πλατέλλας (64′ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης (46′ Τόνσο), Λε Ταλέκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση