HomeHL-SportsΟΦΗ Ατρόμητος 0-0 -Video-

ΟΦΗ Ατρόμητος 0-0 -Video-

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που "αδικείται" από το τελικό αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Πλούσιο” και “γεμάτο” παιχνίδι, με πολλές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, με δοκάρια και δύο τερματοφύλακες που εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Δεύτερη συνεχόμενη (και μάλιστα χωρίς γκολ) για τον ΟΦΗ στα πλέι άουτ, πρώτη βαθμολογική απώλεια στο μίνι πρωτάθλημα για την ομάδα του Περιστερίου (είχε νικήσει στην πρεμιέρα).

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές στη φετινή αγωνιστική περίοδο χωρίς να προκύψει νικητής. 1-1 ολοκληρώθηκαν τα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον προστέθηκε η “λευκή” ισοπαλία των πλέι άουτ.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης:

6′ Ωραία προσωπική προσπάθεια του Ριέρα, ο οποίος σούταρε από το όριο της μεγάλης περιοχής, με τον Μαρκετζάνι να εκτινάσσεται και να παραχωρεί κόρνερ.

11′ Ο Βρακάς ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, γύρισε και σούταρε, αλλά ήταν άστοχος.

13′ Διαγώνιο σουτ του Ισέκα, έπεσε και μπλόκαρε ο Μαρκετζάνι.

15′ Τρομερό μακρινό σουτ του Τοράλ, εξαιρετική επέμβαση από τον Μαρκετζάνι.

32′ Η μπαλιά του Τοράλ, βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Ισέκα, ο οποίος πλασάρει αμαρκάριστος, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

34′ Διπλή ευκαιρία, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά ο ΟΦΗ απείλησε με το άστοχο σουτ του Τοράλ μέσα από την περιοχή και απάντησε ο Ατρόμητος με το σουτ του Καμαρά, το οποίο μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Χριστογεώργος.

37′ Νέο μακρινό σουτ από τον Τοράλ, το οποίο ήταν άστοχο.

40′ ΔΟΚΑΡΙ. Σέντρα πάνω στην κίνηση του Αθανασίου, ο Βαλένσια έπιασε σκαστή κεφαλιά στο ύψος του δεύτερου δοκαριού στέλνοντας τη μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου και στη συνέχεια βγήκε εκτός, άουτ.

43′ Άστοχο το -εκτός περιοχής- σουτ του Κούντε.

47′ Ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Τοράλ ήταν άστοχη με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55′ Απευθείας χαμηλή εκτέλεση φάουλ από τον Κούντε, έπεσε σωστά και και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Χριστογεώργος.

71′ Μακρινό σουτ του Μπάκιτς, αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

74′ Ωραία προσπάθεια του Έντερ, ο οποίος προχώρησε κάθετα και σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ήταν άστοχος.

78′ Εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς, ο Λουίζ Φελίπε κοντρόλαρε με το στήθος στην “καρδιά” της περιοχής και σούταρε, με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83′ Αντεπίθεση με τον Θεοδωσουλάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μαρκετζάνι.

84′ Νέα καλή σςτιγμή για τους γηξπεδούχους, με τον Αποστολάκη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή μετά τη σέντρα του Θεοδωσουλάκη.

85′ Εκπληκτική επέμβαση του Χριστογεώργου στην προσπάθεια του Βέργου να τον κρεμάσει, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να παραχωρεί κόρνερ με τα ακροδάχτυλα.

87′ ΔΟΚΑΡΙ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Ασεβέδο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

90+2′ Ο Χριστογεώργος έπεσε “σωτήρια” στα πόδια του Βέργου και τον σταμάτησε στο τετ α τετ, έπειτα από την πάσα του Έντερ.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα (79′ Τοράρινσον), Μεγιάδο (67′ Φελίπε), Γαγιέγος, Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Μπάκου (67′ Αποστολάκης), Ισέκα, Ριέρα (79′ Θεοδωσουλάκης).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαργκ), Έντερ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος), Βρακάς (72′ Ρομπάιγ).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση