HomeΣΠΟΡΕποχή Μελά στον ΑΟΧ

Εποχή Μελά στον ΑΟΧ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρυθμίζεται την τελευταία στιγμή η οφειλή προς το ΙΚΑ * Βοήθεια και από Αλεξάκη * Ανακοινώθηκε Γ.Σ. για τις 12 Αυγούστου

Και τώρα στο τρέξιμο… Τα βρήκε τελικά με τους ανθρώπους των Χανίων ο Γιώργος Μελάς, αποφάσισε να αναλάβει την ομάδα και καλείται πλέον σε ελάχιστο χρόνο να φτιάξει από το μηδέν ρόστερ και να κλείσει και τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Μία εκ των κυριότερων έχει να κάνει με το ΙΚΑ. Ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΟΧ είναι στην Αθήνα και είχε επαφή με τους ανθρώπους του ΙΚΑ καταθέτοντας μάλιστα και υπόμνημα την Τετάρτη (27/7) προκειμένου να μη χαθούν οι ρυθμίσεις.

Μόλις πάρει το πράσινο φως θα καταθέσει και τα χρήματα των 30.000 ευρώ που πρέπει να δοθούν έως το τέλος του μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό έχει ήδη βρεθεί και ότι σε αυτά τα χρήματα είχαν συμπεριληφθεί και τρέχοντα έξοδα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί σε παλαιότερα χρέη.

Από εκεί και πέρα, σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο νυν πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Απόστολος Αλεξάκης, ο οποίος έβαλε το χέρι του στην τσέπη και έδωσε ένα ποσό από τα χρήματα που θα πάνε για το ΙΚΑ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Βιριράκης, παράγοντας του ΑΟΧ, μέσω του facebook: «Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ΑΟΧ ,που ψάχνει μέχρι αύριο 30.000 μετρητά για την επαναφορά της χαμένης ρύθμισης του ΙκΑ, οφειλω να ευχαριστήσω απο καρδιας τον Απόστολο Αλεξάκη και το ΙΝΚΑ Χανίων ,που αμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για λογαριασμο της ομαδας , με την αμεση διάθεση εκ μερους του σημαντικου χρηματικου ποσού.

Δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα που ανταποκρίνεται,αλλα εγω ποτε΄δεν θα ξεχασω οταν το 2013 πάλι αυτός σε δύσκολες στιγμές καλυψε τα εξοδα μετάβασης της ομάδος μας στο νικηφόρο παιγνιδι με τον Πανηλειακό στον Πυργο,που μας ανέβασε στην β Εθνική.Εύχομαι την πράξη του να ακολουθήσουν και άλλοι Χανιώτες επιχειρηματίες και παράγοντες,απο τις δεκάδες που παρέλασαν απο την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια….».

Παράλληλα, προκηρύχθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 12 Αυγούστου προκειμένου να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται επί της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4, για εκλογή νέου Δ.Σ. και διάφορα άλλα θέματα.

Με εκτίμηση

ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση