HomeΚΡΗΤΗΑπολογούνται οι πρώτοι 3 από την συμμορία των… 8

Απολογούνται οι πρώτοι 3 από την συμμορία των… 8

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου πέρασαν νωρίς το μεσημέρι οι πρώτοι 3 Κρητικοί της συμμορίας των… 8 που πιάστηκαν στα χέρια των αρχών προχθές το απόγευμα.

Οι τρεις πρώτοι αναμένεται να απολογηθούν για τις πράξεις τους μετά τις ποινικές διώξεις που τους άσκησε χθες ο Εισαγγελέας – πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία των 8 δρούσε τους τελευταίους μήνες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και δεν δίσταζε με όπλα στα χέρια να «χτυπούν» εστιατόρια, χωράφια, σπίτια, επιχειρήσεις, ποιμνιοστάσια, αυτοκίνητα και ότι άλλο είχε… πόρτα αφαιρώντας τα πάντα από μέσα (δείτε εδώ).

Οι διώξεις

Χθες το μεσημέρι και οι 8 οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα που τους άσκησε ποινικές διώξεις για αδικήματα διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων (δείτε εδώ).

Πιο συγκεκριμένα, στους 3 που φαίνεται να είχαν ηγετικό ρόλο στη συμμορία (41χρονο, 44χρονο και 52χρονο) και στους 38χρονο και 45χρονο ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ στους υπόλοιπους τρεις (32χρονο, 39χρονο και 52χρονο) ασκήθηκαν διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι πέντε αναμένεται να απολογηθούν το Μεγάλο Σάββατο στις 9.30 το πρωί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση