HomeHL-9Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι δύο που απολογήθηκαν σήμερα

Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι δύο που απολογήθηκαν σήμερα

Έχουν προφυλακιστεί ήδη πέντε συνολικά άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ρεθύμνου πέρασαν το πρωί της Παρασκευής  δύο ακόμα άτομα που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 15χρονης κοπέλας από το Μυλοπόταμο.

Μετά τις απολογίες τους με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι.

Πέντε οι προφυλακιστέοι

Μέχρι στιγμής για την συγκεκριμένη φριχτή υπόθεση έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα.

Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν ήδη στην φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 15χρονη.

Χθες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους με την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 15χρονη το 2022 και το 2023 είχε βιαστεί τέσσερις φορές ενώ σε βάρος της είχαν ασελγήσει αρκετοί νεαροί – κυρίως – άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί.

Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών, ένας 38χρονος Πακιστανός.

Ο Πακιστανός έχει ήδη συλληφθεί ενώ ο ίδιος είναι στη φυλακή για διαφορετική υπόθεση.

Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση