HomeHL-9Απολογούνται για τη σοκολάτα με το χασίς – Ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις άνδρες

Απολογούνται για τη σοκολάτα με το χασίς – Ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις άνδρες

Συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τέσσερις άντρες που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη έχοντας στην κατοχή τους ποσότητα χασίς σε μορφή σοκολάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι τέσσερις άντρες ηλικίας 27, 22, 23 και 30 χρονών οδηγήθηκαν την Πέμπτη στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.

Τους «τσάκωσαν» την ώρα που διακινούσαν τα ναρκωτικά

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο μία μοτοσικλέτα που κινούνταν σε δρόμο του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στους δύο επιβάτες, 27 και 22 χρόνων, και διαπίστωσαν πως είχαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν χασίς σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 457 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο ανδρών όπου βρήκαν και κατάσχεσαν επιπλέον 192 γραμμάρια χασίς σε μορφή σοκολάτας. Στο σπίτι βρίσκονταν και δύο ακόμα άνδρες, ένας 23χρονος και ένας 30χρονος οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Συνολικά, εκτός από τα 652 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση