HomeHL-TOPΤρία τα ανήλικα που κακοποίησε σεξουαλικά ο 50χρονος – Εντοπίστηκε βίντεο στην κατοχή του

Τρία τα ανήλικα που κακοποίησε σεξουαλικά ο 50χρονος – Εντοπίστηκε βίντεο στην κατοχή του

Κακουργηματικές διώξεις-Πότε απολογείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία είναι τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ο 50χρονος από το Ηράκλειο και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του cretapost, στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο 50χρονος που συνελήφθη αν και αρνείται τις καταγγελίες εντούτοις οι διωκτικές έχουν στα χέρια τους υλικό που επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες των παιδιών.

Πρόκειται για ένα αγόρι 18 ετών που ο 50χρονος το είχε βαφτίσει και σύμφωνα με την καταγγελία,το κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2006 έως το 2010.

Επίσης κατηγορείται ότι ασελγούσε στην αδελφή του, 24 ετών.

Σε βάρος έχει καταθέσει ένα ακόμα κορίτσι, 17 ετών, την οποία φέρεται να κακοποιούσε σε ηλικία 5 ετών. Πρόκειται για την αδελφή άλλου βαφτιστηριού του.

Μετά από έρευνες στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο με τον 50χρονο να ασελγεί σε βάρος ενός από των τριών παιδιών.

Κακουργηματικές διώξεις-Πότε απολογείται

Κακουργηματικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας στον 50χρονο.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Την ίδια ώρα φέρει διώξεις και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού όπως ήδη έχει γράψει το cretapost στην κατοχή του βίντεο.

Στη συνέχεια ο 50χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και  πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση