HomeHL-LifestyleΘύμα εκβιασμού η Κέιτ Μίντλετον; Αποκάλυψε τον καρκίνο για να μη διαρρεύσει από τρίτους

Θύμα εκβιασμού η Κέιτ Μίντλετον; Αποκάλυψε τον καρκίνο για να μη διαρρεύσει από τρίτους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απειλές πως ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον θα διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης, αν δεν ανακοινώσει η ίδια το πρόβλημα της υγείας της, δέχτηκε το παλάτι του Κένσινγκτον, υποστηρίζουν πηγές από τα βρετανικά ανάκτορα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail όταν στις 22 Μαρτίου η Κέιτ Μίντλετον θλιμμένη και φανερά συγκινημένη ανακοίνωσε σε ολόκληρο τον πλανήτη πως διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν το έκανε επειδή ένιωσε πίεση από τις αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούσαν τους δύο τελευταίους μήνες για την υγεία της. Πηγή από τα βρετανικά ανάκτορα αποκάλυψε πως το παλάτι του Κένσινγκτον (επίσημη κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας) δέχτηκε απειλές από άτομο που γνώριζε την αλήθεια και δεν είχε άλλη επιλογή παρά να βιαστεί η μέλλουσα βασίλισσα και να κάνει η ίδια την αποκάλυψη για την υγεία της.

Η καλά πληροφορημένη πηγή από το παλάτι δήλωσε πως τρίτο άτομο, άγνωστο αν προέρχεται από την London Clinic – όπου στις 16 Ιανουαρίου η Κέιτ Μίντλετον είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα – ή αν πρόκειται για αξιωματούχο του παλατιού που «δεν ξέρει να κρατά το στόμα του κλειστό», επικοινώνησε με το παλάτι του Κένσινγκτον και αποκάλυψε πως γνωρίζει για την διάγνωση της μέλλουσας βασίλισσας με καρκίνο. Το παλάτι θεώρησε πως ήταν καλύτερο να μιλήσει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας για το πρόβλημα της υγείας της παρά κάποιος άγνωστος να το διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης.

Ο αρθρογράφος της Daily Mail Εφραίμ Χάρντκαστλ δήλωσε στην βρετανική ταμπλόιντ: «Μια καλά πληροφορημένη πηγή υποστηρίζει πως κάποιος επικοινώνησε με το παλάτι του Κένσινγκτον για την διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον, έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά να βιαστεί να κάνει το ίδιο την ανακοίνωση». Ο Χάρντκαστλ υποστήριξε πως όποιος κι αν ήταν ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο, η επιδοκιμασία του κοινού όταν τελικά το έκανε απέδειξε πως η πριγκίπισσα πήρε την σωστή απόφαση.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον συγκίνησε τους Βρετανούς και όχι μόνο, όταν στις 22 Μαρτίου καθισμένη σε ένα παγκάκι στους κήπους του Κάστρου του Ουίνδσορ, ντυμένη απλά και με φόντο κίτρινους νάρκισσους –  το εθνικό λουλούδι της Ουαλίας – αποκάλυψε πως στα τέλη Φεβρουαρίου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η μέλλουσα βασίλισσα ζήτησε χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της ενώ αποκάλυψε πώς εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησαν στα παιδιά τους για το πρόβλημα υγείας της με τρόπο κατάλληλο, ώστε να καταλάβουν, παρά την μικρή ηλικία τους. Τους είπα πως θα είμαι «OK», δήλωσε συγκινημένη η Κέιτ Μίντλετον.

Το παλάτι δεν αποκάλυψε την μορφή και το στάδιο του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον ενώ η ίδια δήλωσε πως, ήδη, υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Πρόσφατα ο Βέλγος δημοσιογράφος Μαρκ Ρος, ανταποκριτής της Le Monde στο Λονδίνο, αποκάλυψε στο γαλλικό περιοδικό Gala πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Ιανουάριο υπεβλήθη σε υστερεκτομή. Σύμφωνα με τον ίδιο μετά την επέμβαση η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο Ρος επικαλέστηκε καλά πληροφορημένη πηγή από το παλάτι και υποστήριξε πως η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα πριν από το καλοκαίρι, ίσως αυτό να γίνει τον Ιούνιο στις ιπποδρομίες του Άσκοτ ή  τον Ιούλιο στο ετήσιο garden party του Μπάκιγχαμ.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση