HomeHL-LifestyleΤι προσπαθεί να συγκαλύψει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ – Ανησυχητικά τα πράγματα για την Κέιτ Μίντλετον;

Τι προσπαθεί να συγκαλύψει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ – Ανησυχητικά τα πράγματα για την Κέιτ Μίντλετον;

Οι θεωρίες γύρω από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν σταματήσει μετά το φιάσκο με την «πειραγμένη» φωτογραφία για την ημέρα της Μητέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της για την ημέρα της Μητέρας. Δεν άργησε να προκληθεί σάλος λόγω της επεξεργασίας, με την Κέιτ Μίντλετον να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση προκλήθηκε.

Τα δημοσιεύματα και οι θεωρίες συνωμοσίας πήραν φωτιά στο διαδίκτυο για την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Ο Piers Morgan τώρα έρχεται να πυροδοτήσει νέες φήμες, επισημαίνοντας πως άκουσε «ανησυχητικά πράγματα» μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι πιέσεις στη βασιλική οικογένεια αυξήθηκαν για να δώσει στη δημοσιότητα την αυθεντική φωτογραφία και να βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αφού ο Piers Morgan ανέφερε πως δεν ήταν ένα ασήμαντο θέμα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Uncensored, ο Piers Morgan υποστήριξε πως ενώ η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να είναι καλά και να τα πηγαίνει καλά και οι προσπάθειες του παλατιού να βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας να πήγαν στραβά, συνέχισε με τη σκέψη πως το παλάτι μπορεί να κρύβει κάτι.

«Είναι αρκετά ανησυχητικό»

Ανέφερε ότι του είχαν πει λεπτομέρειες σχετικά με το τι εκτυλίσσεται, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ήταν αλήθεια. «Μου έχουν πει κάποια πράγματα που, αν έστω και τα μισά από αυτά είναι αλήθεια, είναι αρκετά ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, ούτε κανείς από εμάς, δεν είμαστε εκεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ακόμα πως το όλο δράμα προκάλεσε σάλο στην Αμερική. Θέτοντας το ερώτημα γιατί η Κέιτ Μίντλετον πέρασε χρόνο να ασχολείται με το Photoshop, κάνοντας ερασιτεχνική επεξεργασία πορτρέτων όταν έχουν άλλους να το κάνουν, διερωτήθηκε γιατί δεν επεξεργάστηκε τη βέρα της που έλειπε.

Επισημαίνοντας πως τρέφει τεράστια προσωπική συμπάθεια για τη βασιλική οικογένεια, σημείωσε πως ήταν δική τους απόφαση να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία που στη συνέχεια οδήγησε σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Piers Morgan σε στήλη του στη New York Post είπε ότι η συμπάθειά του θα διαβρωθεί αν αποδειχτεί πως η Κέιτ Μίντλετον και το παλάτι παραπλάνησαν σκόπιμα τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό σχετικά με το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία για να μεταδώσουν μια ψευδή εντύπωση για την κατάστασή της.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η επί δεκαετίες προσέγγιση της βασιλικής οικογένειας «ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην εξηγείς» γίνεται τώρα ολοένα και πιο ξεπερασμένη και ανεφάρμοστη. Υπογράμμισε, τέλος, πως το παλάτι θα έπρεπε να κυκλοφορήσει την αυθεντική φωτογραφία ώστε το κοινό να μπορεί να δει μόνο του πόσο το εξαπάτησαν και να μάθει πότε ακριβώς τραβήχτηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση