HomeHL-LifestyleΚέιτ Μίντλετον: Θα απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος τίτλους ευγενείας στους γονείς της;

Κέιτ Μίντλετον: Θα απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος τίτλους ευγενείας στους γονείς της;

Σε παμπ το Σάββατο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον - Η Κάρολ Μίντλετον είναι η μητρική φιγούρα για τον διάδοχο του θρόνου, που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 15 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η 69χρονη μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ, εθεάθησαν σε παμπ του Νόρφολκ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα τον βασιλικό βιογράφο Ρίτσαρντ ‘Ιντεν, που επικαλείται την μαρτυρία φιλικού του προσώπου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν μαζί τους και το πιο πιθανό είναι να είχε μείνει σπίτι με τα τρία παιδιά της.

«Μου είπαν πως αυτός (ο πρίγκιπας Ουίλιαμ) επισκέφθηκε παμπ στο βόρειο Νόρφολκ το σαββατοκύριακο μαζί με την πεθερά του, η οποία λέγεται πως μένει με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για το Πάσχα. Δεν ήταν μαζί τους η Αικατερίνη, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για άγνωστης μορφής καρκίνο», έγραψε στη Daily Mail ο βασιλικός συντάκτης Ρίτσαρντ Ίντεν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως και οι δύο εισήλθαν στην παμπ αθόρυβα και ήθελαν η έξοδός του να γίνει χωρίς «φανφάρες».

Δεν είναι παράδοξο που ο πρίγκιπας της Ουαλίας βγαίνει με την πεθερά του, τονίζουν σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο και αναφέρουν πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου θεωρεί την Κάρολ Μίντλετον σαν δεύτερη μητέρα του αλλά και σαν φίλη, που μπορεί να την εμπιστευτεί. Από την πλευρά της η Κάρολ Μίντλετον αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Αφενός, καλείται να στηρίξει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, που δίνει μάχη με τον καρκίνο και αφετέρου πρέπει να αντιμετωπίσει τα χρέη που πνίγουν την οικογένεια Μίντλετον, μετά την κατάρρευση της εταιρείας της, Party Pieces το 2023.

Τίτλοι ευγενείας για τον πατέρα και την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον;

Η Κάρολ Μίντλετον να γίνει κόμισσα και ο Μάικλ Μίντλετον κόμης, προτείνει ο βασιλικός συντάκτης Ρίτσαρντ Ίντεν και τονίζει την στήριξη των Μίντλετον στην κόρη τους, που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος αποκαλύπτει με άρθρο του στη Daily Mail πως το περασμένο Σάββατο ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είχε βγει για ποτό σε παμπ του Νόρφολκ με την πεθερά του, Κάρολ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αυτή την δύσκολη για τον ίδιο περίοδο καθώς ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, διαγνώστηκε με καρκίνο στις 5 Φεβρουαρίου και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε στις 22 Μαρτίου πως και εκείνη νοσεί με καρκίνο, αντί να βγαίνει με τους στενούς φίλους του, προτιμά την παρέα της 69χρονης πεθεράς του, γράφει ο Ίντεν. Σύμφωνα με τον έμπειρο βασιλικό συντάκτη αυτό αποδεικνύει πόσο στενά δεμένος είναι με την οικογένεια της συζύγου του ο Βρετανός γαλαζοαίματος.

Ο Ρίτσαρντ Ίντεν αναφέρει πως η 69χρονη Κάρολ και ο 74χρονος Μάικλ Μίντλετον αξίζουν να λάβουν τους τίτλους ευγενείας «της κόμισας και του κόμη του Μπάκλμπερι» (περιοχή στο Μπέρκσαϊρ) όπου το ζευγάρι διαθέτει κατοικία και πολύ κοντά στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ, όπου έχουν εγκατασταθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρια παιδιά τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ρίτσαρντ Ίντεν κατά τις διακοπές του αγγλικανικού Πάσχα, που ο διάδοχος του θρόνου με την οικογένειά του πήγαν στο εξοχικό τους, στο Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ, η Κάρολ Μίντλετον και ο σύζυγός της έμειναν μαζί τους.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον αυτή την περίοδο, που η κόρη τους δίνει μάχη με τον καρκίνο, είναι συνεχώς στο πλευρό της, αλλά και στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι Μίντλετον φροντίζουν τα τρία εγγόνια τους, τον 10χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούις. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά τις 17 Απριλίου, όταν θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία στη Βρετανία ενώ οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον θα φροντίζουν τα παιδιά του ζεύγους. «Είναι ξεκάθαρο πως οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον είναι τόσο σημαντικοί για το μέλλον της μοναρχίας, όσο είναι και οι ίδιοι οι Ουίνδοσρ», γράφει στο σχετικό άρθρο ο Ρίτσαρντ Ίντεν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν στις 16 Ιανουαρίου η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και μετά από παραμονή δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο, ανάρρωνε στην βασιλική κατοικία Adelaide Cottage, η Κάρολ Μίντλετον ήταν εκείνη που είχε αναλάβει την φροντίδα των τριών παιδιών της πρωτότοκης κόρης της, η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Το ιστορικό ιδιωτικό σχολείο Lambrook, στο οποίο φοιτούσαν και τα εγγόνια της βασίλισσας Βικτώριας, απέχει 15 λεπτά από το Adelaide Cottage και μισή ώρα από το Μπάκλμπερι, το γραφικό χωριό του δυτικού Μπέρκσαϊρ, όπου βρίσκεται η έπαυλη των Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται στο πλευρό της μέλλουσας βασίλισσας από την ημέρα που αυτή διαγνώστηκε με καρκίνο. Στο συγκινητικό βίντεο, με το οποίο η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε στις 22 Μαρτίου πως διαγνώστηκε με καρκίνο, είχε αναφέρει για τον σύζυγό της: «Με τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι μια σπουδαία πηγή ανακούφισης που επίσης με καθησυχάζει». Οι γονείς και τα δύο αδέλφια της Κέιτ Μίντλετον, η 40χρονη Πίπα Μάθιους και ο 36χρονος Τζέιμς Μίντλετον, είναι συνεχώς στο πλευρό της και της δίνουν δύναμη, αυτό συνέβαινε πάντα και όχι μόνο τώρα που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο. Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχασε την μητέρα του σε ηλικία 15 ετών το 1997 και λίγα χρόνια αργότερα γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους στη Σκωτία.

Τα πρώτα Χριστούγεννα, μετά τον γάμο του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε να τα περάσει με την οικογένεια Μίντλετον

Κατά την διάρκεια της σχέσης τους η Κάρολ Μίντλετον έγινε για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου η μητρική φιγούρα που είχε τόσο ανάγκη. Τα Χριστούγεννα του 2011, τα πρώτα Χριστούγεννα του Ουίλιαμ και της Κέιτ ως παντρεμένο ζευγάρι, ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κάρολου και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα προτίμησε να τα περάσει στο σπίτι των Μίντλετον, παρά στο βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα λοιπά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο σερ Τζον Μαντέισκι, Βρετανός εκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων καθώς και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ρέντινγκ ΦΚ», είχε πει πριν 10 χρόνια για τους Μίντλετον στον βασιλικό βιογράφο Ρίτσαρντ Ίντεν: «Αυτοί πρέπει να γίνουν κόμης και κόμισσα του Μπάκλμπερι ή κάτι άλλο. Το αξίζουν. Είναι σπουδαίοι άνθρωποι και παραδείγματα προς μίμηση».

 

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση