HomeHL-LifestyleΟι ευχές στον βασιλιά Κάρολο για την Κέιτ Μίντλετον

Οι ευχές στον βασιλιά Κάρολο για την Κέιτ Μίντλετον

Ενθαρρυντικά σημάδια για τον Κάρολο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έγιναν αποδέκτες ευχών για την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον καθώς χαιρέτησαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Ο Κάρολος και η Καμίλα αντάλλαξαν χειραψίες με δεκάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Μια γυναίκα που κρατούσε μια ουαλική σημαία απευθύνθηκε στη βασίλισσα Καμίλα και έστειλε τις ευχές της για την Κέιτ Μίντλετον, με την Καμίλα να γνέφει καταφατικά. Δίπλα στεκόταν ο βασιλιάς Κάρολος που ευχαρίστησε θερμά την άγνωστη γυναίκα.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έδωσαν το παρών στην πασχαλινή λειτουργία, καθώς η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει ιδιωτικά με τα τρία τους παιδιά στο Amner Hall. Σε ένα σπίτι όπου ουσιαστικά μπορούν να απομακρυνθούν από τα φώτα της δημοσιότητας και να προχωρήσουν.

Μετά το συγκινητικό βίντεο της Κέιτ Μίντλετον με το οποίο έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη πως πάσχει από καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε υπερήφανος για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και για το θάρρος της να μιλήσει. Ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι βρίσκεται σε πολύ στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη Κέιτ Μίντλετον.

Η έκρηξη υποστήριξης από τον κόσμο έρχεται μετά τη διπλή σοκαριστική διάγνωση με καρκίνο τόσο του βασιλιά Καρόλου όσο και της Κέιτ Μίντλετον. Ήταν πριν από μία εβδομάδα που η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε με τον κόσμο πως υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο.

Ενθαρρυντικά σημάδια για τον Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ευδιάθετος στην πασχαλινή λειτουργία και η επίσκεψή του θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ανάρρωσή του από τον καρκίνο. Ο Κάρολος έλαβε τη διάγνωση με καρκίνο 17 μήνες μετά τη στέψη του σε βασιλιά και ενώ υποβαλλόταν σε μια επέμβαση στο νοσοκομείο για διεύρυνση του προστάτη.

«Όπως φαίνεται, ο βασιλιάς Κάρολος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία πολύ ενθαρρυντικά τις τελευταίες εβδομάδες» σημείωσε πηγή του παλατιού για τη χθεσινή εμφάνιση του Καρόλου. «Οι γιατροί του μπόρεσαν να προσαρμούσουν την καθοδήγησή τους σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην πασχαλινή λειτουργία και τον χαιρετισμό των πιστών που έδειξαν ευγενικά την υποστήριξή τους.

Για να είμαστε σαφείς, η θεραπεία του βασιλιά Καρόλου συνεχίζεται και η προσοχή είναι φυσικά το σύνθημα. Αλλά καθώς τα σχέδια εξελίσσονται προς το καλοκαίρι, ελπίζουμε να δούμε περισσότερα από αυτά τα προσεκτικά βήματα προς την επανέναρξη ορισμένων δημοσίων καθηκόντων για τον βασιλιά, με προσαρμογές όπου χρειάζονται» σημειώνουν χαρακτηριστικά από το παλάτι.

Η εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου προσέφερε ευρύτερη δημόσια διαβεβαίωση πως η Αυτού Μεγαλειότητα τα πάει καλά και πως ο δρόμος μπροστά φαίνεται πολύ θετικός. «Καλό Πάσχα Μεγαλειότατε, συνεχίστε δυνατά και μην υποχωρείτε ποτέ» ακούστηκε να του λέει κάποιος από τους πιστούς, με άλλους να ρωτούν τον μονάρχη πώς είναι τη στιγμή που περνούσε με τη βασίλισσα Καμίλα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση