HomeΚΟΣΜΟΣΗ πρώτη δήλωση του Καρόλου για την Κέιτ: «Είμαι πολύ περήφανος για το κουράγιο της»

Η πρώτη δήλωση του Καρόλου για την Κέιτ: «Είμαι πολύ περήφανος για το κουράγιο της»

Συγκινημένος ο βασιλιάς Κάρολος με την Κέιτ Μίντλετον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βασιλιάς είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλάει όπως έκανε» και παραμένει σε «στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη», δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τη δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας για τον καρκίνο.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανη για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε».

«Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

«Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η πριγκίπισσα Κέιτ, η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στα μέσα Ιανουαρίου, «οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου», εξήγησε χωρίς να διευκρινίσει τη φύση της νόσου.

«Είμαι τώρα στην αρχή μιας θεραπείας» χημειοθεραπείας, πρόσθεσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα Κέιτ δήλωσε ότι πάει «καλά» και ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή.

«Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις», τα τρία παιδιά της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δήλωσε η Κέιτ.

«Όπως τους είπα, είμαι καλά, και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ελπίζει ότι ο κόσμος θα καταλάβει πως «χρειαζόμαστε χρόνο, χώρο και ήσυχη ιδιωτική ζωή καθόσον συνεχίζω τη θεραπεία μου».

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση