HomePost ItΖωή Κωνσταντοπούλου: Άλλες δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό για τις Γυναικοκτονίες και το Κράτος Δικαίου

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άλλες δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό για τις Γυναικοκτονίες και το Κράτος Δικαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί 7 μήνες ο Πρωθυπουργός αρνείται και δεν προσέρχεται να απαντήσει σε καμία από τις 35 Επίκαιρες Ερωτήσεις που έχει επίσημα καταθέσει στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η μόνη Πολιτική Αρχηγός που επιμένει με συνέπεια να ζητά απαντήσεις στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο από τον Πρωθυπουργό-και όχι μόνο.

Η Πολιτική Αρχηγός που απέδειξε όλη την επιχείρηση συγκάλυψης του Εγκλήματος των Τεμπών και προειδοποίησε την Κυβέρνηση ότι «κάθε φορά που λέτε ψέματα, κάθε φορά που συγκαλύπτετε, κάθε φορά που προσπαθείτε να καλύψετε τις ευθύνες και τους υπαιτίους, θα με βρίσκετε μπροστά σας».

Σήμερα, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατέθεσε άλλες 2 Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό.

Για 13η φορά Επίκαιρη Ερώτηση στον Πρωθυπουργό για την ποινικοποίηση της Γυναικοκτονίας ως αυτοτελούς εγκλήματος και δη κακουργήματος και για 7η φορά Επίκαιρη Ερώτηση για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα. Στις ερωτήσεις αυτές πρέπει κανονικά να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή, στην προγραμματισμένη ΩΡΑ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, που όμως μονίμως ακυρώνεται.

Την ώρα που η έμφυλη βία καλπάζει ήδη από τους πρώτους μήνες του 2024 και ενώ οι πολίτες βιώνουν τα τεράστια κενά στο Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, και αναγκάζονται να καταφεύγουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, περιμένουμε να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα αποφασίσει να έρθει επιτέλους στη Βουλή και να δώσει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου τις απαντήσεις που ζητούν και περιμένουν οι πολίτες.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση