HomeHL-GreeceΆγιοι Ανάργυροι: Ούτε λέξη για την αδικοχαμένη Κυριακή από τον 39χρονο

Άγιοι Ανάργυροι: Ούτε λέξη για την αδικοχαμένη Κυριακή από τον 39χρονο

 Γιατί θέλει να «πατήσει» πάνω στα «ψυχιατρικά προβλήματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή τόσο για το γεγονός ότι το κορίτσι πέθανε αβοήθητο λίγα βήματα από τους αστυνομικούς, όσο και γιατί πρόκειται για ακόμα μία γυναικοκτονία. Πάντως ο πρώην σύντροφός της, ενώ «βράζει» η κοινή γνώμη επιμένει να μη λέει λέξη για την αδικοχαμένη κοπέλα…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 39χρονος «πατάει» πάνω στα «ψυχολογικά προβλήματα». Για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους δε θέλει να μιλήσει ή δε θυμάται…

Πάντως σύμφωνα με το Star ο φάκελός του δεν έχει παραδοθεί ολόκληρος και από μέσα λείπουν βασικά έγγραφα, όπως οι διαγνώσεις των γιατρών…

Γιατί «πατάει» πάνω στα «ψυχιατρικά προβλήματα»

Ο βασικός λόγος που κάποιος μπορεί να θέλει να επικαλεστεί ψυχιατρικά προβλήματα στο πλαίσιο της υπερασπιστικής «γραμμής«, είναι για να μειώσει την ποινή του και στην συγκεκριμένη υπόθεση, να «σπάσει» τα ισόβια.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η κράτηση στο ψυχιατρείο διαφέρει πολύ από την κράτηση σε μια φυλακή, καθώς πρόκειται για νοσοκομείο και στα κελιά είναι το πολύ 2 άτομα ενώ ο αριθμός των κρατουμένων είναι σαφώς μικρότερος.

Θα περάσει από «κόσκινο» από τους γιατρούς

Για τους παραπάνω λόγους, οι ψυχίατροι που θα τον εξετάσουν αναμένεται να τον περάσουν από «κόσκινο», για να διαπιστώσουν αν προσποιείται ή φουσκώνει μια κατάσταση. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι κάποιος παίρνει φάρμακα για να αντιμετωπίσει το στρες, δεν σημαίνει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα και ότι πάσχει από κάποια βαριά ψυχιατρική νόσο.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό και από εκεί αναμένεται να πάει στο ψυχιατρείο των φυλακών, όπως επιθυμεί και ο ίδιος άλλωστε.

Νέα ντοκουμέντα φρίκης από τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του LiveNews, με τις τελευταίες στιγμές της άτυχης Κυριακής. Είναι τα λεπτά που ακολούθησαν, μετά τη δολοφονία της, μέσα από τα όσα κατέγραψε το κινητό της τηλέφωνο που είχε μείνει ανοιχτό…

Εξίσου ανατριχιαστικά βέβαια, είναι και τα πρώτα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του LiveNews, στα οποία ακουγόταν η στιγμή που ο δράστης μαχαιρώνει το θύμα μέχρι θανάτου…

Στα νέα ηχητικά, μετά τη δολοφονία πια, ακούγεται η αξιωματικός υπηρεσίας, που νωρίτερα είχε «διώξει» το κορίτσι από το τμήμα, να ρωτάει αν είναι ζωντανό.

Αργότερα, ακούγεται και ο φρουρός του τμήματος, δίπλα στο φυλάκιο του οποίου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου η άτυχη Κυριακή.

«Είχαν ανέβει πιο νωρίς… Πριν καταλάβουν τι είχε γίνει. Κάτι είχε, τι είχε, μαχαίρι…» ακούγεται να λέει…

Πατέρας Κυριακής: «Μέχρι σήμερα δεν με έχει ενημερώσει κανείς ότι δολοφονήθηκε το παιδί μου»

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα ξαναδούν ποτέ την Κυριακή.

Μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, είπε ότι μέχρι και σήμερα δεν τον έχει ενημερώσει κανείς επίσημα για τη δολοφονία του παιδιού του. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι μόλις ο ίδιος πήγε στο Τμήμα, για να ενημερωθεί για το στυγερό έγκλημα της κόρης του, όχι μόνο δεν τον άφησαν να δει την αξιωματικό υπηρεσίας, αλλά του είπαν μάλιστα να μεταβεί στο αντίστοιχο της δυτικής Αττικής.

«Μέχρι και τώρα δεν με έχει ενημερώσει έστω και τυπικά ένας άνθρωπος της αστυνομίας ότι η κόρη μου έχει δολοφονηθεί. Εκείνο το πρωί που ενημερώθηκα από μία δημοσιογράφο για το τι έχει γίνει, έφτασα στο αστυνομικό τμήμα περίπου στις 10.00. Θα με δείτε στα βίντεο από εκείνη την ημέρα, είμαι με τα ρούχα της δουλειάς. Μιλάω με τον εξωτερικό φρουρό στο φυλάκιο και δεν με άφησαν να ανέβω επάνω στον αξιωματικό υπηρεσίας, ενώ ενημέρωσα ότι είμαι ο μπαμπάς της κοπέλας που σκότωσαν εδώ.

Επικοινώνησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα δυτικής Αττικής και να μεταβώ εκεί. Δεν με άφησαν να δω τον αξιωματικό υπηρεσίας για να επιβεβαιώσω ότι ήταν η κόρη μου! Τι θα μου πουν ότι πήγα στο τμήμα δυτικής Αττικής και ενημερώθηκα; Ποιος με ειδοποίησε; Με πήρε ένας κύριος, μου είπε ότι είναι διευθυντής της αστυνομίας, μου είπε: Είμαι και πατέρας και πονάω και εγώ, πώς πονάει; Ο πόνος του άλλου αντέχεται, ο πόνος ο δικός μας δεν αντέχεται», είπε ο πατέρας της άτυχης Κυριακής.

«Χαίρομαι για όλο τον κόσμο που στηρίζει την Κουλίτσα μου. Μακάρι να ήταν εδώ, να χαμογελάσει σε όλους. Και πάλι το κορίτσι μου θα είχε χαμηλώσει το βλέμμα της και θα ήταν ντροπαλή. Θα με έκαναν περήφανο οι μεγάλοι που κυβερνούν την Ελλάδα μας αν η κόρη μου ήταν το τελευταίο θύμα» είπε μεταξύ άλλων…

 

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση