HomeΚΡΗΤΗNana Golden Beach: Βραβεύθηκε από την TUI ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Nana Golden Beach: Βραβεύθηκε από την TUI ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως

Ακόμα μια διάκριση για το ξενοδοχείο του ομίλου Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ξενοδοχείο Nana Golden Beach Hotel του ομίλου Καράτζη κέρδισε ακόμα μία διάκριση από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό όμιλο της TUI ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο κατακτώντας τo βραβείο TUI Global Hotel στην κατηγορία Quality Hotel.

Τα TUI Global Hotel Awards αναδεικνύουν τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση την αξιολόγηση των πελατών σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

111

Η μακρόχρονη και αποκλειστική συνεργασία του γερμανικού ομίλου TUI με το Nana Golden Beach Hotel επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά με αυτή την τιμητική αναγνώριση. Οι ίδιοι οι πελάτες του ξενοδοχείου, το επιβράβευσαν, τοποθετώντας το στον χάρτη  με τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως μέσα από τα δημοφιλή βραβεία της TUI.

22

Το Nana Golden Beach Hotel

Το Nana Golden Beach είναι ένα εκσυγχρονισμένο θέρετρο που προσφέρει αξέχαστες διακοπές σε οικογένειες και φίλους που αναζητούν αυθεντική φιλοξενία, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και ποιοτικές εγκαταστάσεις στην Κρήτη.

Το Nana Golden Beach βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης στην περιοχή της Χερσονήσου και προσφέρει στους επισκέπτες μια ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσει κανείς τα γύρω αξιοθέατα.

Η ομάδα του ξενοδοχείου έχει φροντίσει να διατηρήσει τον χαρακτήρα του φιλικού προς την οικογένεια θερέτρου, διασφαλίζοντας ότι κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια πραγματικά εξαιρετική διαμονή.

33

To Nana Golden Beach έχει προσπαθήσει για πολλά χρόνια να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα παρέχοντας υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας στους επισκέπτες του.

Ως εκ τούτου, το ξενοδοχείο έχει λάβει διάφορα μέτρα για να βελτιώσει τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής προγραμμάτων ανακύκλωσης, της χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού και της προώθησης της εξοικονόμησης νερού.

44

Το βραβείο Γαλάζιας Σημαίας αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών και της δέσμευσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το βραβείο απονέμεται μόνο σε παραλίες και μαρίνες που πληρούν αυστηρά κριτήρια, όπως η ποιότητα των υδάτων, η περιβαλλοντική διαχείριση, η ασφάλεια και οι υπηρεσίες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση