HomeHL-9TUI Γερμανίας: Αναμένει νέο ρεκόρ το 2024 σε Κρήτη

TUI Γερμανίας: Αναμένει νέο ρεκόρ το 2024 σε Κρήτη

Ρεκόρ και σε Ρόδο, Κω, Μαγιόρκα και Αττάλεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Nέο ρεκόρ στη διακίνηση τουριστών το 2024 αναμένει η TUI Γερμανίας, όπως είπε ο επικεφαλής της Stefan Baumert, στην παρουσίαση του προγράμματος για το επόμενο καλοκαίρι στο κατάστημα της TUI την Πέμπτη στο Βερολίνο.

Μετά την υψηλή ανάπτυξη το καλοκαίρι του 2023 και την τρέχουσα διψήφια αύξηση για το χειμώνα, η TUI προσβλέπει σε ένα δυνατό καλοκαίρι το 2024. Ωστόσο, πολλά εξαρτώνται από τις κρατήσεις τις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε κοντά στην πιο δημοφιλή εποχή κράτησης…. Αναμένουμε σημαντική αύξηση στις κρατήσεις στα τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου», δήλωσε ο Stefan Baumert.

Όπως είπε, οι πρόωρες κρατήσεις αναδεικνύουν νικητή τη Μαγιόρκα, που έχει κάνει «εξαιρετικό ξεκίνημα» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται «σαφώς» στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων προορισμών μεσαίων αποστάσεων.

Ακολουθεί η Αττάλεια. Στην Τουρκική Ριβιέρα, η TUI έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, αφού, μόνο από τη Γερμανία, εκτιμά ότι οι πελάτες της θα ξεπεράσουν το όριο του ενός εκατομμυρίου επισκεπτών το καλοκαίρι του 2024. Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το νέο Magic Life Beldibi στο Kemer δυτικά της Αττάλειας.

Aμέσως μετά, τις θέσεις 3 έως 5, καταλαμβάνουν οι ελληνικοί προορισμοί Κρήτη, Ρόδος και Κως. Η Ελλάδα βρίσκεται και αυτή στο δρόμο για ένα νέο «υψηλό όλων των εποχών», με τη ζήτηση για Κρήτη, Ρόδο και Κω να είναι αυτή τη στιγμή πιο έντονη από ποτέ άλλοτε, είπε ο Stefan Baumert

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν πελάτες με χαμηλότερους προϋπολογισμούς, η προσφορά της TUI Γερμανίας στη Βουλγαρία αυξάνεται επίσης. Νέο είναι το TUI Kids Club Sol Nessebar Bay και το Dreams Sunny Beach Resort στο Sunny Beach. Ο τουρ οπερέιτορ παρακολουθεί επίσης την Τυνησία και ξεκινά και πάλι απευθείας πτήσεις προς Enfidha-Hammamet με την TUI Fly.

Σύμφωνα με τον Stefan Baumert, παράλληλα με το δυνατό ξεκίνημα στις κρατήσεις για ταξίδια μεσαίων αποστάσεων, επανέρχονται σε πλήρη ανάπτυξη και τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων. Όπως και στην εποχή πριν από τον κορωνοϊό, ξεκάθαρος ηγέτης είναι οι ΗΠΑ, ακολουθούμενες από τις Μαλδίβες, την Ταϊλάνδη, τον Καναδά και τον Μαυρίκιο.

Tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση