HomeHL-9Θάνατος 33χρονου από φωτοβολίδα: Οι φίλοι του αφέθηκαν ελεύθεροι – Ποια η τραγική ειρωνεία

Θάνατος 33χρονου από φωτοβολίδα: Οι φίλοι του αφέθηκαν ελεύθεροι – Ποια η τραγική ειρωνεία

Σε σοκ η οικογένειά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κοινωνία του Αγίου Νικολάου βρίσκεται σε σοκ και θλίψη μετά τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Μανώλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε  εξαιτίας ναυτικής φωτοβολίδας που έσκασε στην κυριολεξία στα χέρια του.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του καθώς διασκέδαζε με τους φίλους του στο καρναβάλι της περιοχής, όταν μια ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του, προκαλώντας του τραυματισμούς στην κοιλιακή χώρα που αποδείχθηκαν μοιραίοι.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, εξετάζεται επίσης η πιθανότητα η φωτοβολίδα να ήταν ληγμένη, καθώς και η πιθανή εμπλοκή άλλων παραγόντων στο περιστατικό.

Οι δύο φίλοι του Μανώλη, που βρίσκονταν μαζί του κατά τη στιγμή του ατυχήματος, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές. Ωστόσο, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η τραγική ειρωνεία – Είχε χάσει την αδερφή του

«Έχει χάσει και την αδερφή του πριν από μερικά χρόνια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι και τα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν φύγει πλέον. Σε ηλικία πολύ μικρή ήταν 17» δήλωσε ο φίλος της οικογένειας στο Star.

Τραγική ειρωνεία, είναι το γεγονός ότι ο 33χρονος, είχε τραυματιστεί στα κάτω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση