HomeHL-9Αράχωβα: Ποινική δίωξη για την κακοποίηση του χάσκι, Όλιβερ

Αράχωβα: Ποινική δίωξη για την κακοποίηση του χάσκι, Όλιβερ

Tα βλέμματα στρέφονται στο όνομα ανθρώπου που έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα βλέμματα στρέφονται στο όνομα ανθρώπου που έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν και ενδεχομένως να κρύβεται πίσω από την κακοποίηση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα, με τις Αρχές να πλησιάζουν κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου. Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν πρόκειται για νέο πρόσωπο ή όχι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα βλέμματα στρέφονται στο όνομα ανθρώπου που έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο τα δημοσιεύματα για την ύπαρξη επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην περιοχή της Αράχωβας προκάλεσε την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Αναστασίας Μασσούρα, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία ζώων.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, με παραγγελία της προς της εισαγγελέα Λειβαδιάς, ζητούσε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα. Επιπλέον ζητά και ενημέρωση επί των ενεργειών.

Παράλληλα, η ίδια εισαγγελική λειτουργός είχε δώσει έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή του πορίσματος που αφορά στο θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην περιοχή της Αράχωβας.

tovima.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση