HomeHL-Lifestyle«Είναι εξευτελιστικό»: Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον στο Celebrity Big Brother

«Είναι εξευτελιστικό»: Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον στο Celebrity Big Brother

Νέα προβλήματα στο παλάτι - Άγνωστο τι θα μπορούσε να αποκαλύψει για την βασιλική οικογένεια και την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα άλλο επιπλέον πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στη νόσηση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο και στη σοβαρή ασθένεια της πριγκίπισσας Κέιτ, που αντιμετωπίζει το παλάτι του Μπάκιγχαμ το τελευταίο διάστημα.

Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστηρίζουν πως ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, ο 58χρονος επιχειρηματίας Γκάρι Γκόλντσμιθ, αναμένεται να λάβει μέρος στο reality show «Celebrity Big Brother», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, την Κυριακή ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον εθεάθη να προσέρχεται στα στούντιο του καναλιού, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που θεωρείται «μαύρο πρόβατο» για την οικογένεια Μίντλετον, έχει υπογράψει συμφωνία για την συμμετοχή του στο reality show από τον Ιανουάριο και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ, έχουν θυμώσει με τον συγγενή τους και του ζήτησαν να μην συμμετάσχει στο show. Στο ίδιο reality show θα πάρουν μέρος η Σάρον Όσμπορν, η Κέιτι Πράις, ο Λούις Γουόλς, καλλιτεχνικός μάνατζερ και κριτής σε τηλεοπτικά σόου και η Σίρλεϊ Μπάλας, χορεύτρια, δασκάλα χορού και κριτής σε τηλεοπτικά σόου χορού.

Η συμμετοχή του θείου της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να προσθέσει επιπλέον προβλήματα στο παλάτι σε μια χρονική στιγμή εξαιρετικά δύσκολη για τον οίκο των Ουίνδσορ. Στις 5 Φεβρουαρίου ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και απέχει από τα περισσότερα βασιλικά καθήκοντα καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία μία φορά την εβδομάδα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει μετά από μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα των Καθολικών. Όσο για τη βασίλισσα Καμίλα, μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα τον Φεβρουάριο πήρε άδεια μία εβδομάδα για να κάνει διακοπές στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα στις 11 Μαρτίου, Ημέρα της Κοινοπολιτείας, όπου θα τελεστεί η ετήσια λειτουργία στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δώσει το παρών αλλά θα απευθύνει βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την ημέρα.

gary_goldsmith_kate_middletons_uncle

Το παλάτι ανησυχεί πως ο θείος της Κέιτ όταν μπει στο σπίτι του Big Brother θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά για την βασιλική οικογένεια ή τους Μίντλετον. Πηγή κοντά στην οικογένεια της πριγκίπισσας δήλωσε πως η Κάρολ Μίντλετον φοβάται ότι ο μικρότερος αδερφός της θα αποκαλύψει βασιλικά μυστικά. Παρά τους φόβους του Μπάκιγχαμ και των Μίντλετον, στενοί φίλοι του Γκόλντσμιθ δήλωσαν πως εκείνος θα μιλήσει με αγάπη για την ανιψιά του, Κέιτ. «Ο Γκάρι δεν θα έκανε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση την Κέιτ ή τον Ουίλιαμ, τους οποίους νοιάζεται πολύ», ανέφερε φίλος του θείου της Κέιτ Μίντλετον.

«Τα σχόλια θα επηρεάσουν την Κέιτ, που δεν είναι καλά», λέει βασιλική βιογράφος

Η παρουσία του θείου της Κέιτ Μίντλετον στο τηλεοπτικό σόου Celebrity Big Brother θα αναστατώσει την πριγκίπισσα, γράφουν τα δημοσιεύματα των ταμπλόιντς ενώ πηγή κοντά στην οικογένεια Μίντλετον δήλωσε στη Sun: «Ο Γκάρι δέχθηκε αυστηρές επιπλήξεις από την μαμά της Κέιτ, Κάρολ και τον μπαμπά της, Μάικλ – δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την συμμετοχή του στο Celebrity Big Brother. Έχουν γίνει έξαλλοι. Η Κέιτ δεν χρειάζεται αυτό το στρες».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, όταν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τρια παιδιά τους είχαν παραστεί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Έκτοτε, η πριγκίπισσα έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, αναρρώνει στο Adelaide Cottage, πολύ κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, βρίσκονται στο πλευρό της κόρης τους ενώ και αυτοί δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου. Η βασιλική βιογράφος Άντζελα Λέβιν είχε δηλώσει για τον θείο της Κέιτ Μίντλετον και την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε reality show: «Θεωρώ πως είναι εξευτελιστικό, πολύ ντροπιαστικό, το πρόβλημα είναι πως η περίπτωσή του δεν μοιάζει καθόλου με αυτή των Χάρι και Μέγκαν, μερικά από τα σχόλια θα επηρεάσουν την Αικατερίνη και αυτή έχει ήδη πολλά προβλήματα, δεν είναι καλά. Νομίζω πως όταν έχεις κάνει μια επέμβαση είσαι αρκετά ευάλωτος και αυτό θα μπορούσε να την αναστατώσει πολύ. Ειδικά, οι άνθρωποι που δεν την συμπαθούν θα μπορούσαν να πουν πως εκείνη τον ενθάρρυνε να συμμετάσχει, αλλά αυτή δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ εξευτελιστικό».

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση