HomePost ItH Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

H Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση για την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση εξέδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Αναλυτικά αναφέρει

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς που για μία ακόμα φορά πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, σε μια συγκλονιστική από συμμετοχή και παλμό, απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσαν 61 Συνδικάτα και μαζικοί φορείς του Νομού μας.

Με την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία έδωσαν την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών. Ότι δε θα περάσει η συγκάλυψη που επιχειρούν όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η μόνη γνήσια αντιπολίτευση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα, στη συσπείρωση στα σωματεία και στην πάλη ενάντια στον πραγματικό υπαίτιο που τσακίζει τις ζωές μας καθημερινά. Μάλιστα, για μία ακόμα φορά έλαμψε διά της απουσίας της η πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΗ.

Δε σταματάμε στη σημερινή επιτυχία της απεργίας! Συνεχίζουμε οργανώνοντας τη μάχη στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς! Προετοιμάζουμε τις επόμενες απεργίες στις 17 Απρίλη και για την Πρωτομαγιά! Γιατί το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» που ακούστηκε πριν από ένα χρόνο παραμένει αναγκαίο και επίκαιρο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση