HomeHL-9Όλγα Γεροβασίλη: Δεν απέσυρα ποτέ την πρότασή μου

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν απέσυρα ποτέ την πρότασή μου

«Κυρίαρχη η απόφαση του συνεδρίου και απολύτως σεβαστή», δήλωσε η παρ' ολίγον ανθυποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσοντας «συλλογική και συντεταγμένη πορεία» αρκεί ο πρόεδρος να μην ακολουθεί «πολωτική και διχαστική στάση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα, το προεδρείο επέλεξε και έβαλε πρώτη την πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παππά-Γ. Τσίπρα για μη εκλογή νέου προέδρου.

Είναι κυρίαρχη η απόφαση παρ’ όλα αυτά, από μένα απολύτως σεβαστή», είπε η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

«Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα. Πήρε μια απόφαση να καταψηφίσει την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη», είπε, αναφέροντας ότι υπήρξαν τρεις προτάσεις: Η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές στις 10 Μαρτίου, επί της οποίας εκείνη του απάντησε ότι δεν θα δουλέψει ποτέ ενάντια στο Καταστατικό.

Η πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παπά-Γ. Τσίπρα. Και η δική της πρόταση για εκλογές σε έναν μήνα με βάση το Καταστατικό.

 Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητά της και την πρότασή της και ότι η αναφορά της «αν θες εκλογές σε 10 μέρες, καν’ τες μόνος σου να δεις τι θα πάρεις» αποτελούσε σχόλιο επί της πρότασης του κ. Κασσελάκη.

«Γιατί δεν μπήκαν οι άλλες προτάσεις σε ψηφοφορία; Γιατί επιλέχθηκε να πάει η πρόταση Φάμελλου πρώτη; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου», σχολίασε.

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «η μάχη πρέπει να δοθεί συλλογικά, συντεταγμένα, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές, πάμε στις εκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

«Μόνο που υπάρχει μια προϋπόθεση, ότι δεν θα είναι επιτυχημένη αυτή η πορεία αν ο πρόεδρος του κόμματος εξακολουθεί να έχει αυτή την πολωτική και διχαστική στάση που εκφράστηκε εκτός των άλλων και με το ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’».

Υπογράμμισε ότι «λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανέναν μας, όλοι κρινόμαστε καθημερινά.

Ο καθένας την ευθύνη του γι’ αυτές τις ευρωεκλογές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση