HomeHL-LifestyleΟ βασιλιάς Κάρολος γελά με τις κάρτες που λαμβάνει- «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φορέσεις κώνο»

Ο βασιλιάς Κάρολος γελά με τις κάρτες που λαμβάνει- «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φορέσεις κώνο»

Περίπου 7.000 κάρτες και επιστολές συμπαράστασης μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, το παλάτι έχει παραλάβει περίπου 7.000 κάρτες και επιστολές με μηνύματα συμπαράστασης για τον μονάρχη.

Πολλές από αυτές τις κάρτες έχουν χιουμοριστικά μηνύματα, σε άλλες οι αποστολείς περιγράφουν στον βασιλιά Κάρολο τα δικά τους βιώματα μετά τη διάγνωση με καρκίνο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Στη συνάντηση που είχε αυτή την εβδομάδα με τον Ρίσι Σούνακ- την πρώτη από κοντά μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης- ο βασιλιάς Κάρολος είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό ότι πολλές φορές δακρύζει από συγκίνηση με τα μηνύματα που λαμβάνει.

Σε βίντεο που έδωσε τη δημοσιότητα στο παλάτι, ο μονάρχης φαίνεται και να χαμογελά. Από τα μηνύματα που ξεχωρίζουν είναι μια κάρτα που έλαβε με έναν σκύλο που φορά προστατευτικό κολάρο- το οποίο τοποθετείται στα κατοικίδια έπειτα από μια επέμβαση. «Τουλάχιστον εσύ δεν χρειάζεται να φορέσεις κώνο», είναι το μήνυμα στην κάρτα.

Αν και δεν αποκαλύφθηκε ο αποστολέας, άτομα από το παλάτι δήλωσαν στο BBC ότι ο βασιλιάς Κάρολος διασκέδασε ιδιαίτερα με αυτή την κάρτα. Η Pigment- η εταιρεία που την έφτιαξε- ανέφερε ότι είναι ανάμεσα στις κάρτες που πωλούνται περισσότερο. Για αυτό δημιούργησε μια εκδοχή με το όνομα του μονάρχη, ελπίζοντας ότι θα τον κάνουν να χαμογελάσει.

Οι συνεργάτες του βασιλιά Καρόλου του παραδίδουν κάθε ημέρα μια επιλογή από τα μηνύματα των πολιτών. «Ψηλά το κεφάλι, έξω το στήθος, παραμείνετε θετικός και μην επιτρέψετε να σας ρίξει. Πιστέψτε με, αυτό έχει αποτέλεσμα, αλλά το βασικότερο είναι η οικογένεια», του έγραψε ένας από τους πολίτες που θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης.

 

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση