HomeΕΛΛΑΔΑΦρίκη στην Ζάκυνθο: Την χτύπησε, την έδεσε και την ανάγκασε να αποβάλει

Φρίκη στην Ζάκυνθο: Την χτύπησε, την έδεσε και την ανάγκασε να αποβάλει

Αρνείται τα πάντα ο 27χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από τις ειδεχθείς πράξεις ενός 27χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε, έδεσε και εν συνεχεία έδωσε χάπια στην 19χρονη σύντροφό του προκειμένου αποβάλει το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 27χρονος φέρεται μέχρι στιγμής να αρνείται τις πράξεις του λέγοντας μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς πως «δεν το έκανε» και πως «δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Ισχυρισμοί που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα περιέγραψε σοκαρισμένη η 19χρονη στους αστυνομικούς εξιστορώντας τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Ειδικότερα, η κοπέλα ανέφερε ότι η περιπέτειά της ξεκίνησε περίπου στις 21.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) όταν ο σύντροφός της και επικείμενος πατέρας του παιδιού, την παρέλαβε από το σπίτι της και, μετά από μία σύντομη στάση σε φίλους τους, την μετέφερε στο σπίτι του στο Τσιλιβί Ζακύνθου και της ζήτησε να περάσει τη νύχτα εκεί.

Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο 27χρονος την έσυρε με βία στο κρεβάτι και της έδεσε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να προκληθεί αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε, όπως και τελικά έγινε.

Αργότερα, το πρωί, μετέφερε την κοπέλα στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Μετά την καταγγελία, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν χθες Τετάρτη (21/2) τον 27χρονο ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεως, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και κλοπή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση