HomeHL-GreeceΖάκυνθος: «Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο, κατά λάθος το σκούντησα» υποστηρίζει η μητέρα που καταδικάστηκε για κακοποίηση

Ζάκυνθος: «Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο, κατά λάθος το σκούντησα» υποστηρίζει η μητέρα που καταδικάστηκε για κακοποίηση

Η 50χρονη καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της - Γειτόνισσα κάλεσε το Χαμόγελο του Παιδιού όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει ζητώντας βοήθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική της εκδοχή παρουσίασε η μητέρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση των παιδιών που υιοθέτησε στη Ζάκυνθο.

Η 50χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της.

Όπως υποστήριξε η ίδια, τα όσα κατήγγειλε ο 12χρονος γιος της ήταν υπό τη συναισθηματική πίεση της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του.

«Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 4 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», υποστήριξε η μητέρα στον Alpha.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι και μας αγαπούσε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι» ισχυρίστηκε.

Μία γειτόνισσα ήταν αυτή που κάλεσε το Χαμόγελο του Παιδιού όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της ζητώντας βοήθεια.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει απάντηση λέγοντας πως «τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε».

Σε ερώτηση για το τι ακριβώς ήταν τα σημάδια στον λαιμό του παιδιού, η μητέρα υποστήριξε: «Όχι, μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο εδώ. Γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα, πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα στον ώμο του».

Το δικαστήριο καταδίκασε τη μητέρα δίνοντάς της τριετή αναστολή.

«Το δικαστήριο το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος, ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στο παιδάκι. Αυτή τη μέρα, το Σάββατο το μεσημέρι, άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στενοχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα», ανέφερε η 50χρονη.

Και συνέχισε: «Είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι, ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη και όλα μια χαρά».

«Δεν έχω πάει και ποτέ στο δικαστήριο, δεν έχω καταδικαστεί, δούλευα χρόνια σε γραφείο λογιστικό. Είμαστε καλοί άνθρωποι, οι γονείς μου, τα πεθερικά μου, οι συγγενείς μας, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι, εξαιρετικοί», συμπλήρωσε η γυναίκα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση