HomeHL-LifestyleΝαταλία Λιονάκη: Που βρίσκεται σήμερα η ηθοποιός που επέλεξε να γίνει μοναχή

Ναταλία Λιονάκη: Που βρίσκεται σήμερα η ηθοποιός που επέλεξε να γίνει μοναχή

«Η ζωή τους είναι ησυχαστική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απόφαση της επιτυχημένης ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού και να απαρνηθεί τα εγκόσμια το 2009 ξάφνιασε τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και την οικογένειά της. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει μόνιμα στην Κένυα και ονομάζεται μοναχή Φεβρωνία.

Μιλώντας για την επιλογή της, δήλωσε ότι δεν την παρέσυρε κανείς, αλλά ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή. «Κανείς δεν μπορεί να σε παρασύρει να γίνεις μοναχός. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει. Είναι η πιο συνειδητή, η πιο σοβαρή, η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου και δε συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους» είχε αναφέρει στο παρελθόν.

«Η ζωή τους είναι ησυχαστική»

O επίσκοπος Μάρκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφερόμενος στη τωρινή ζωή της Ναταλίας Λιονάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι(…)Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Τέλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση