HomeHL-LifestyleΤάσος Xαλκιάς: «Δεν θέλω να πεθάνω στο σανίδι»

Τάσος Xαλκιάς: «Δεν θέλω να πεθάνω στο σανίδι»

«Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για την πορεία του στο θέατρο.

«Η μητέρα μου δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της. Είχαμε περισσότερη μητριαρχία τότε. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία η ρεβάνς των ανδρών ήταν σκληρή και ίσως παραμένει ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, και δεν μπορούσε να μην είναι, όταν δούλευε 16 ώρες την ημέρα. Υπήρχαν ξεσπάσματα αγριότητας αλλά δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου και ας έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου. Οι γονείς μου ήταν εναντίον μου όταν είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική», τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Ελένη».

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ηθοποιός είπε: «Για την τεκνοθεσία, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς, το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση»,

Στον επίλογο της συνέντευξης ο Τάσος Χαλκιάς κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να πεθάνει πάνω στο σανίδι: «Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους και δεν το εννοώ ποιοτικά, αλλά στην παρακμή του καλλιτεχνικού τους οργανισμού. Όταν ένας σπουδαίος ηθοποιός -δεν θέλω να αναφερθώ σε όνομα- έχει παίξει στην Επίδαυρο και παίζει στο Δελφινάριο, δεν το λέω υποτιμητικά αλλά γιατί παίζει εκεί; Για να βιοποριστεί και να πεθάνει στο σανίδι; Σανίδι με σανίδι έχει ρωγμές, δεν είναι το ίδιο. Δεν με αφορά να πεθάνω πάνω στο σανίδι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση