HomeHL-LifestyleΕλένη Προκοπίου: Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός και χορεύτρια της Φίνος Φιλμ

Ελένη Προκοπίου: Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός και χορεύτρια της Φίνος Φιλμ

Η Ελένη Προκοπίου επιστρέφει στο θέατρο μετά από 52 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Προκοπίου ήταν μία από τις καλλονές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Έκανε το ντεμπούτο της το 1960 και μέχρι το 1972 έλαβε μέρος σε συνολικά 23 ταινίες στις οποίες το ταλέντο της στον χορό την έκανε να ξεχωρίσει.

Η σπουδαία ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο μετά από 52 χρόνια. Ο Γιώργος Παράσχος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία της Ελένης Προκοπίου, η οποία θα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Το κορίτσι μου», που θα ανέβει από τις 4 Μαρτίου στο Θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ο ίδιος σημείωσε η ηθοποιός θα υποδυθεί μέσω voice over τη μητέρα του στο θεατρικό έργο.

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 84 της χρόνια:

Τελευταία κινηματογραφική ταινία που συμμετείχε η Ελένη Προκοπίου ήταν με τη Φίνος Φιλμ το 1972 στο «Το Κοροϊδάκι της Πριγκιπέσσας», παραδίδοντας – κατά πολλούς – την καλύτερη ερμηνεία της. Η 24η ταινία της καριέρας της ήταν και το κύκνειο άσμα της καθώς είχε αποφασίσει να σταματήσει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Η ηθοποιός άφησε το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο παρότι επέλεξε σε σχετικά νεαρή ηλικία να αποσυρθεί από την καλλιτεχνική ζωή. Ήταν εκείνη που τη χρυσή εποχή των μιούζικαλ έκλεψε την παράσταση και μπήκε στα όνειρα του αντρικού πληθυσμού μέσα από ρόλους δυναμικών και σαγηνευτικών γυναικών.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση