HomeΚΡΗΤΗΒρούτσης από το Ηράκλειο: «Ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι ασπίδα για υγιή αθλητισμό»

Βρούτσης από το Ηράκλειο: «Ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι ασπίδα για υγιή αθλητισμό»

Παρακολούθησε τους τελικούς του Κυπέλλου μπάσκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να παρακολουθήσει τους τελικούς του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, ανδρών κι δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής.

«Εδώ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει δημιουργήσει μία γιορτή του μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι όσοι συμμετέχουμε.

Όλα πήγαν περίφημα στον τελικό των γυναικών.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και στις δύο φιναλίστ ομάδες, του Παναθηναϊκού και των Εσπερίδων και θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ευελπιστούμε να δούμε ένα ωραίο θέαμα και στον τελικό των ανδρών, μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και να επικρατήσει ο καλύτερος.», είπε  μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου γυναικών, ενώ με έμμεσο τρόπο απάντησε και στα όσα είπε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος (χωρίς να τον κατονομάσει) λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα γήπεδα πρέπει να ξαναγίνουν χώροι συνάντησης των παρεών και των οικογενειών. Με θέρμη να υποστηρίζουμε όλοι τις ομάδες μας, μακριά από κάθε βίαιη ενέργεια που αμαυρώνει τον αθλητισμό.

Η Πολιτεία, με αποφασιστικότητα, έπραξε και θα συνεχίσει να πράττει το χρέος της για την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας.

Τώρα, όμως, είναι η ώρα να γίνουμε ΟΛΟΙ ασπίδα για υγιή αθλητισμό: Παράγοντες, αθλητές, όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι να συνεργαστούμε αρμονικά, για να παραδώσουμε τον αθλητισμό μας, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος, στις επόμενες γενιές».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση