HomeΚΡΗΤΗΤελικοί Κυπέλλου Γυναικών και Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων στα Δύο Αοράκια

Τελικοί Κυπέλλου Γυναικών και Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων στα Δύο Αοράκια

H μεγάλη γιορτή του μπάσκετ έχει ξεκινήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θύρες του γηπέδου άνοιξαν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή στις 11:30 και τις 17:00 αντίστοιχα. Κατά την προσέλευση των θεατών γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Παράλληλα, έλεγχοι γίνουνται εντός του γηπέδου, προκειμένου κάθε φίλαθλος να κάθεται στην ακριβή θέση στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό και τα διακριτικά ομάδων.

Μετά την ολοκλήρωση του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, το γήπεδο θα κλείσει και οι φίλαθλοι καλούνται να αποχωρήσουν από τις κερκίδες αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Όσοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον ΟΠΑΠ Τελικό Κυπέλλου Γυναικών και έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών, θα πρέπει να περάσουν εκ νέου από τις διαδικασίες ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας, καθώς και να υποβληθούν ξανά σε σωματικό έλεγχο.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά, για την αποτροπή αδικημάτων βίας και φθοράς περιουσίας.

Ο τελικός γυναικών

Το 27ο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών φτάνει απόψε (18/2) στην κορύφωσή του, με τον περσινό κάτοχο του τροπαίου Παναθηναϊκό να αναμετράται με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 13:30 (Cosmote TV και από το κανάλι YouTube της COSMOTE TV ) στο Ηράκλειο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού.

4120961-1

Η ομάδα του “τριφυλλιού” η οποία έχει κατακτήσει δυο φορές το τρόπαιο, έφτασε στον ΟΠΑΠ 27ο Τελικό Κυπέλλου έχοντας αποκλείσει στα προημιτελικά τον «αιώνιο» αντίπαλό του Ολυμπιακό (65-61), ενώ με τη νίκη στους ημιτελικούς επί του ΠΑΣ Γιάννινα (80-59), “σφράγισε” το εισιτήριο για το Ηράκλειο όπου θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση