HomeHL-LifestyleΤζόνι Ντεπ: Μαύρη ηθοποιός υποψήφια για τον ρόλο του στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζόνι Ντεπ: Μαύρη ηθοποιός υποψήφια για τον ρόλο του στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Έξαλλος ο Έλον Μασκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Έλον Μασκ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, όπου μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με μια φερόμενη κίνηση της «Disney» σχετικά με το franchice των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Ο επιχειρηματίας και CEO του X/Twitter εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι η ηθοποιός Άγιο Εντέμπιρι, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Bear», θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6».

Ο Μασκ έκανε retweet τη συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε: «Η Disney είναι χάλια».

Αναλυτικά το δημοσίευμα έγραφε: «Η Disney εξετάζει την Άγιο Εντέμπιρι ως αντικαταστάτη του Τζόνι Ντεπ στο «Πειρατές 6». Η Disney φέρεται να εξετάζει την περίπτωση της Άγιο Εντέμπιρι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Pirates 6», μια ταινία που θα έχει ένα νεότερο καστ πειρατών σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού. Ο χαρακτήρας για τον οποίο εξετάζεται ονομάζεται Ανν και είναι πιθανό ο χαρακτήρας αυτός να βασίζεται στην πραγματική πειρατή, Ανν Μπρόνι, η οποία ήταν Ιρλανδή».

Ο Μασκ έχει μια μακρινή σύνδεση με τον Χολιγουντιανό αστέρα, καθώς ήταν σε σχέση με την Άμπερ Χερντ μετά το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Ντεπ το 2015. Μάλιστα, φήμες κυκλοφορούσαν εκείνο το διάστημα ότι η σχέση του ιδρυτή της Tesla με την Αμερικανίδα ηθοποιό μπορεί να είχει ξεκινήσει ήδη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντεπ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση