HomeΕΛΛΑΔΑΝέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο τράπερ Ricta

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο τράπερ Ricta

Μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, έλαβε ο 25χρονος τράπερ, που μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ricta που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, εισήλθε και αποχώρησε από τα δικαστήρια εμφανώς… εκνευρισμενος.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Ricta

Την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν με χειροπέδες, καθώς παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί, είπε στους δημοσιογράφους «επειδή υπάρχουν οικογένειες σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω», είπε στον ρεπόρτερ του protothema.gr, μετά από σχετική ερώτηση, δευτερόλεπτα πριν τον βάλουν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Νωρίτερα, κατά την μεταφορά του στα δικαστήρια, ο τράπερ, μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος, είπε : «έχω μιλήσει προφανώς, σταματήστε να γράφετε ψέματα»

Σημειώνεται ότι το 23χρονο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση