HomeΕΛΛΑΔΑΧαλκίδα: Ενώπιον του ανακριτή η 38χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου

Χαλκίδα: Ενώπιον του ανακριτή η 38χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου

 Τον βρήκαν νεκρό με το μαχαίρι στην πλάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 10 το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή η 38χρονη που σκότωσε με πολλές πισώπλατες μαχαιριές τον 43χρονο στη Χαλκίδα, τη στιγμή που η γυναίκα του θύματος έβλεπε ζωντανά τη δολοφονία του άντρα της από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20.01.24) στη Χαλκίδα έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο 43χρονος γύρω στις 8 το πρωί βγήκε από το σπίτι του, όπου διέμενε με τη σύζυγό του, και κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του,  με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του, δέχτηκε την άγρια επίθεση της 39χρονης, πέφτοντας νεκρός στη μέση του δρόμου.

Αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού αυτού εγκλήματος η γυναίκα του, η οποία παρακολουθούσε από το μπαλκόνι την 39χρονη να δολοφονεί τον σύζυγό της.

«Ελάτε γρήγορα, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του Mega φαίνεται η στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βρίσκουν τον 43χρονο πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη. Η φόνισσα παραμένει στο σημείο. Οι αστυνομικοί της περνούν χειροπέδες.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η ακριβής σχέση του θύματος με την 38χρονη, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίζονταν με το θύμα και τη γυναίκα του.

«Από το τέλος του 2021 αρχές 2022 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος ζητώντας να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Σίγουρο είναι ένα όμως, ότι δεν υπήρχε σχέση ερωτική μεταξύ θύτη και θύματος», ανέφερε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 42χρονου θύματος και της 38χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας. Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 38χρονη.

newsit.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση