HomeHL-TOPΕλεύθερος με όρους ο 40χρονος που έκρυβε μισό κιλό χασίς στο… ποιμνιοστάσιο

Ελεύθερος με όρους ο 40χρονος που έκρυβε μισό κιλό χασίς στο… ποιμνιοστάσιο

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 40χρονος που συνελήφθη καθώς έκρυβε στο… ποιμνιοστάσιο του ναρκωτικά και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά την απολογία του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος είναι γνώριμος των αρχών καθώς τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έκανε… χρυσές δουλειές με τα ναρκωτικά ενώ έχει στο ενεργητικό του αρκετές συλλήψεις. Μάλιστα, σε μία μεγάλη υπόθεση για διακίνηση κοκαΐνης φαίνεται να είχε προφυλακιστεί.

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που οδήγησαν τους αστυνομικούς να τον παρακολουθήσουν καθώς είχαν πληροφορίες πως είχε ξεκινήσει πάλι την ενεργό δράση στην διακίνηση ναρκωτικών.

Πώς έγινε η σύλληψη

Χθες το πρωί άνδρες της αστυνομίας, μετά από παρακολούθηση, τον ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι του και τον συνέλαβαν ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο τόσο εντός της οικίας του, όσο και στο ποιμνιοστάσιο που βρισκόταν δίπλα από το σπίτι του.

Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν: 577 γραμμάρια χασίς, 2 πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο, μία χειροβομβίδα, έναν πυροκροτητή, 5 γεμιστήρες, 3 ζυγαριές ακριβείας, μία πτυσσόμενη ράβδο, 8 μαχαίρια, σφαίρες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση